Ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκαρπαθιακό Τουρνουά Ping Pong από τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Βωλάδος

Ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκαρπαθιακό Τουρνουά Ping Pong από τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Βωλάδος

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Βωλάδα από τον Α.Σ Απόλλων Βωλάδος το 1ο Παγκαρπαθιακό Τουρνουά Ping Pong !

28 παίχτες από όλα τα χωριά της Καρπαθου καθώς και διάφορες ηλικίες συμμετείχαν και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη Κυριακή στο χωριό μας!

Ήταν μια γιορτή, αφού από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα το Σχολείο γέμισε από κόσμο!! Παιδιά, οικογένειες, φίλοι και αρκετές παρέες στήριξαν την προσπάθεια, έπαιξαν, έφαγαν τα hot dogs του συλλόγου και χαλάρωσαν στον προαύλιο χώρο! Έγιναν ωραίοι αγώνες και ξεχώρισαν αρκετοί παίχτες! Να σημειώσουμε ότι έλαβε μερος και 1 γυναίκα η Άννα Σισσαμή όπως επίσης και δυο μικρά παιδιά του χωριού, ο Παναγιώτης Λάμπρου και ο Αλέξης Ταμπάκος.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Διονύσης Σταθόπουλος!!  Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Μαρής ενώ το χάλκινο μετάλλιο και την Τρίτη θέση πήρε ο Βασίλης Χατζηκοντός. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν!
Ευχαριστούμε ξανά τον Πατέρα Επιφάνιο για την δωρεά του τραπεζιού Ping Pong προς τον σύλλογο μας, ευχαριστούμε τον Αργοναύτη Πυλών Μάριο Μαστρολέων για την παραχώρηση ενός ακόμη τραπεζιού για τις ανάγκες του τουρνουά και τέλος ευχαριστούμε την Σοφία Πουζουκάκη τον Γιώργος Ιωάννου Οικονομίδης και τον Θεόδωρο Σαλαγιάννη για όλη την βοήθεια τους στο κυλικείο μας!