Ξεκινά το 5ο Ποσειδώνιο Summer Camp! Δηλώστε τη συμμετοχή σας

Ξεκινά το 5ο Ποσειδώνιο Summer Camp! Δηλώστε τη συμμετοχή σας

Μετά από διάλυμα ενός χρόνου εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, ο Ποσειδώνας Καρπάθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του 5ου Ποσειδώνιου Summer Camp για αγόρια και κοριτσια ηλικίας 4-14 ετών!

H έναρξη του φετινού Summer Camp θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια 10 ημερών με λήξη στις 13 Ιουλίου. Πάντα με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας δεδομένου της κατάστασης, ο σύλλογος μας και η υπεύθυνη της διεξαγωγής, Εύη Θεοδοροπούλου, ευελπιστούν στην επιστροφή στην κανονικότητα προσφέροντας στα παιδιά του νησιού μας και πάλι δύο εβδομάδες άφθονου γέλιου, άσκησης, εκπαίδευσης και ψηχαγόγιας σε ανοικτούς χώρους και χωρίς τη βοηθεια του διαδίκτυου, tablet, ή υπολογιστή.

Στο Summer Camp τα παιδιά συμμετέχουν σε αθλητικές, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με κολύμπι, basket, ποδόσφαιρο, kids aerobic, ενόργανη/ρυθμική γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή, αθλητικά και επιτραπέζια παιχνίδια, προβολές ταινιών, τένις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, wind surfing, kite surfing και για πρώτη φορά εκπαιδευτική ρομποτική.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: 6980836323 (Εύη Θεοδοροπουλου).