Τρεις χορηγοί από την Κάρπαθο στην εκδήλωση του Πανελληνίου Συλ. Μεταμοσχευμένων Καρδιάς - Πνευμόνων "Η Σκυτάλη"

Τρεις χορηγοί από την Κάρπαθο στην εκδήλωση του Πανελληνίου Συλ. Μεταμοσχευμένων Καρδιάς - Πνευμόνων "Η Σκυτάλη"

Είναι πάντα χαρά και τιμή μας, αναφέρει δε ανάρτηση του ο Σύλλογος Πηγαδιωτών Αττικής και συνεχίζει “να ενισχύσουμε με την παρουσία μας δράσεις, όπως αυτή της χθεσινής βραδιάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην οποία τρεις εκ των τεσσάρων χορηγών κατάγονται από την Κάρπαθο.

Οργανωμένη από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχευμενων Καρδιάς – Πνευμόνων “Η Σκυτάλη”, με σκοπό να μεταφέρει το μήνυμα της διάδοσης της δωρεάς οργάνων καθώς και των μεταμοσχευσεων, υποστηριχθηκε από τους συμπατριώτες μας, Αναστασία Χιωτακη Allegory Boutique Hotel, την Kawa coffees Ipanema Espresso, Και το Ευρωπαϊκό Καρδιολογικο Ινστιτούτο, υπεύθυνος του οποίου είναι ο καρδιολόγος Γιώργος Ρουσσακης!

Με τη συμμετοχή των εξαιρετικών ηθοποιών Ανδρέα Κωνσταντίνου, Μαρίας Τζομπανακη και της πιανίστας και μουσικολογου Τατιάνας Παπαγεωργίου, διατρεξαμε τη ζωή και το έργο του Frederick Chopin μέσα από τις προσωπικές του επιστολές, 212 χρόνια από τη γέννησή του υποστηριζοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της βραδιάς “Μην κρατάτε τα όργανά σας για τους ουρανούς. Οι ουρανοί ξέρουν ότι τα χρειαζόμαστε στη Γη”!