Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη - Επικεφαλής Παράταξης ‘‘Κάρπαθος - Νέα Αρχή’’ Δήμου Καρπάθου

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη - Επικεφαλής Παράταξης ‘‘Κάρπαθος - Νέα Αρχή’’ Δήμου Καρπάθου

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλές Γιορτές, με υγεία, χαρά και ευτυχία .

Με αλληλεγγύη, αισιοδοξία και δημιουργικότητα, συνεχίζουμε όλοι μαζί και τη νέα χρονιά , για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το δικό μας τόπο, το νησί μας.

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων σηματοδοτούν μια νέα αρχή, για δημιουργική πορεία. Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της πίστης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας και το πνεύμα των Χριστουγέννων σηματοδοτεί για όλους μας πνευματική ανάταση, δημιουργική πορεία και ενδυνάμωση.

Σ’ ένα κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία, εν μέσω κρίσεων πανδημίας, φόβου και ανασφάλειας που κλονίζουν αρχές και αξίες, η γέννηση του Θεανθρώπου αναγεννά την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο, πιο δίκαιο και ειρηνικό κόσμο.

Τα φετινά Χριστούγεννα εύχομαι να σηματοδοτήσουν το τέλος της αρνητικής δίνης της πανδημίας για τη χώρα μας, και την αρχή μιας προσπάθειας για εθνική και κοινωνική ανάκαμψη. Η αλληλεγγύη και η επιμονή που δείχνουμε τους τελευταίους μήνες, ας είναι ο φάρος μας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται.

Πολλές ευχές σε όλους για καλή χρονιά, με αντοχές, αντιστάσεις, αισιοδοξίας και περίσσευμα αγάπης για δράσεις δικαιοσύνης, φιλαλήθειας και ευημερίας.

Χρόνια Πολλά, Φωτεινά και Αγαπημένα.
Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο Το 2021 !!

Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη

Επικεφαλής Παράταξης ‘‘Κάρπαθος – Νέα Αρχή’’ Δήμου Καρπάθου