Ο Αντιπεριφεριάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης στην Κάρπαθο

Ο Αντιπεριφεριάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης στην Κάρπαθο
Στην Κάρπαθο βρίσκεται σήμερα, 4 Ιουνίου, ο Αντιπεριφεριάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης και όπως αναφέρει στη σελίδα του πραγματοποίησε συναντήσεις με τους φορείς του νησιού.
“Συνέχεια και για δύο μέρες είχα την ευκαιρία με την συνάδελφο Έπαρχο κ. Πόπη Νικολαΐδου αλλά και με στελέχη της Περιφέρειας και του Επαρχείου μας,να συνομιλήσω με τους φορείς της Καρπάθου, να τους ενημερώσω για τα τρέχοντα στο πρωτογενή τομέα στη Περιφέρεια μας, να ακούσω τα προβλήματα τους και αναλόγως να ενεργησω.
Είχα την χαρά να ξαναδώ μετά από χρόνια τον φίλο δήμαρχο Καρπάθου κ.Γ.Νισυριο και αφού εξετάσαμε θέματα πρωτογενή τομέα, ανανεωσαμε το ραντεβού μας στη Ρόδο το επόμενο διάστημα.
Χάρηκα όμως περισσότερο όταν επισκέφθηκα την επιχείρηση παραγωγής και τυποποίησης μελιού του παραγωγού μας Βαγγέλη Γεωργατσουλη Ο οποίος αξιοποίησε επιτυχώς τα προγραμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 κατασκευάζοντας μια σύγχρονη μονάδα τυποποίησης μελιού.
Υπάρχουν κι άλλοι παραγωγοί μας που τα κατάφεραν.
Η ικανοποίηση μας που συμβάλαμε με την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων μας κάνει περισσότερο δυνατούς για συνεχίσουμε την προσπάθεια αξιοποίησης όσο το δυνατό περισσότερων χρημάτων για τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών και κτηνοτροφικών μας εκμεταλλεύσεων”.