"Η ζωή αλλιώς" γυρίζεται στην Κάρπαθο

"Η ζωή αλλιώς" γυρίζεται στην Κάρπαθο

Αυτή τη βδομάδα βρίσκεται στην Κάρπαθο η κα Ίνα Ταράντου με την δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα της κάνοντας γυρίσματα για την ταξιδιωτική εκπομπή της “Η ζωή αλλιώς”.

Η Ίνα Ταράντου είναι δημοσιογράφος, παραγωγός και παρουσιάστρια  δελτίων ειδήσεων, τηλεοπτικών εκπομπών, ντοκιμαντέρ με ειδικότητα στα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ και  πολύχρονη πείρα σε τηλεοπτικά μέσα (SKAI, STAR, ΕΡΤ3, ANTENNA και COSMOTE HISTORY). Για 14 χρόνια–από το 1994 έως το 2008- παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα στο STAR CHANNEL και συμμετείχε στην επιμέλεια και σύνταξή τους. Από το 2011 έως το 2013, και τη σεζόν 2017-2018,  παρουσίαζε στην ΕRΤ3 το αξιόλογο ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ «Του νερού τα παραμύθια»

Σε μια από τις συνεντέυξης της η κα Ταράντου προσδιορίσει το είδος της εκπομπής “Η ζωή αλλιώς” ως προσωποκεντρικό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ. Μάλιστα γράφει: «Η ζωή δεν μετριέται από το πόσες ανάσες παίρνουμε, αλλά από τους ανθρώπους, τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα». θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε στις οθόνες αν η Κάρπαθος τα κατάφερε, αν της έκοψε την ανάσα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Δήμος Καρπάθου είναι αρωγός στην συγκεκριμένη παραγωγή.

Μανώλης Δημελλάς