10ος ο Βασιλαράκης. Τα 13 νέα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ

10ος ο Βασιλαράκης. Τα 13 νέα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα και στην Κάρπαθο.

Η ΝΟΕΣ νωρίς το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση, με τα επίσημα αποτελέσματα για τα 13 μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Πρώτος αναδειχθηκε ο Νικηφόρος Παπανικόλας με 1.352 ψήφους και ακολουθούν ο Αλέξανδρος Παπουράς με 967 και ο Γεράσιμος Παρασκευάς με 864 σταυρούς ενλω 10ος είναι ο Γιωργος Βασιλαράκης . Στην ψηφοφορία για την ονομασία του Κινήματος και τα Δωδεκάνησα ψήφισαν να επιστρέψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση της ΝΟΕΣ αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα 9 Μαΐου 2022 στις 4:00 π.μ. συνεδρίασε η ΝΟΕΣ Νοτίων Δωδεκανήσων, μετά την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων από τους προέδρους των εφορευτικών επιτροπών και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω.

1.      Με βάση τα υπογεγραμμένα από τις 15 Εφορευτικές Επιτροπές πρακτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α) Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή (με σειρά κατάταξης):

Β) Για τις Δημοτικές Οργανώσεις και τους Συνέδρους, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής και της αδυναμίας παραλαβής όλων των πρακτικών, η συνεδρίαση της ΝΟΕΣ θα συνεχιστεί εντός της ημέρας, οπότε και θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Η αθρόα συμμετοχή αποδεικνύει με τον πιο δυνατό τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε και εδραιώνεται. Από την ολοκληρωθείσα μέχρι στιγμής καταμέτρηση ψήφων φαίνεται ότι οι Δωδεκανήσιοι αποφάσισαν: Το σύμβολό μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με τον ήλιο, επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.  Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Δωδεκανήσιους που συνέβαλαν σε αυτήν την πολιτική γιορτή.

Ρόδος, 9/5/2022

 

ΝΟΕΣ Ν. Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ – Κινηματος Αλλαγής