Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ εορτάστηκε στην ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΟ της ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ εορτάστηκε στην ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΟ της ΚΑΡΠΑΘΟΥ

 Εορτάστηκε χτες, Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023, στην Όλυμπο της Καρπάθου με τη συμμετοχή των λιγοστών μαθητών, των διδασκόντων με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Ολύμπου Καρπάθου  Καλλιόπη Κίκα και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ολύμπου Καρπάθου Γρηγορία Θεοφυλάκτου, καθώς και των τοπικών αρχών η 83η επέτειος του ΟΧΙ.

Της δοξολογίας προεξήρχε ο εφημέριος του Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ολύμπου αιδεσιμότατος παπά-Γιάννης Γεωρ. Διακογεωργίου.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ολύμπου Καρπάθου Γρηγορία Θεοφυλάκτου και ακολούθησαν απαγγελίες ποιημάτων από τους μαθητές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Υπέρ Πατρίδος Πεσόντων Ολυμπιτών.

Την Κοινότητα Ολύμπου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ηλίας Βασ. Παπαηλίας, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο Κοινοτικός Σύμβουλος και Νεοεκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Κων. Χατζηπαπάς. Παραβρέθηκε επίσης και κατέγραψε κινηματογραφικά την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Ολύμπου Καρπάθου   “Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥΓιάννης Βασ. Χατζηβασίλης. 

Αμέσως παρακάτω δημοσιεύεται ο χαιρετισμός του Γιώργου Κων. Χατζηπαπά.

28.10.2023

Καρπαθιακά Νέα

\