Κάσος: 28χρονος ομολόγησε απόπειρα βιασμού 13χρονης

Κάσος: 28χρονος ομολόγησε απόπειρα βιασμού 13χρονης

Ένας 28χρονος άνδρας, με ποινικό παρελθόν για υπόθεση κλοπών, ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει μία 13χρονη στην Κάσο.

Ο 28χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού με χρήση σωματικής βίας, απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 28χρονος μπήκε στο σπίτι του κοριτσιού στην Κάσο με σκοπό να κλέψει, είδε την 13χρονη ξαπλωμένη να κοιμάται, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη βιάσει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όταν κατάλαβε ότι το κορίτσι ξύπνησε της είπε «μην μιλάς, ηρέμησε, ησυχία, ησυχία μην μας ακούσει κανένας». Το κορίτσι τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει. Τότε του είπε ξανά και ψιθυριστά «μην κλαις, ησυχία», σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και έκλεψε ένα κατάστημα στην περιοχή Φρυ, όπου αφαίρεσε δύο κινητά, 8 μπουκάλια μπίρες, 60 ευρώ και κατέστρεψε μια κάμερα.

Απολογούμενος ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται λέγοντας ότι λίγες μέρες πριν έκανε κάτι εργασίες έξω από το σπίτι της ανήλικης, «την είδε και του άρεσε». Ο 28χρονος ομολόγησε την απόπειρα βιασμού της 13χρονης, τονίζοντας πως ήταν εν γνώσει του ότι ήταν ανήλικη, ενώ επεσήμανε ότι έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία σε υπόθεση κλοπών.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr

πηγή lifo.gr

4.7.2024