Αγώνες Σκοποβολής I.S.S.F. - ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Αγώνες Σκοποβολής I.S.S.F. - ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

 Τον φετινό Οκτώβριο έχουμε γενέθλια, κλείνουμε τα 4 χρόνια του αθλήματος σκοποβολής στην Κάρπαθο, με ικανοποιητικό αθλητικό δυναμικό σε αθλητές και αθλήτριες μας.

Ευχαριστούμε την κοινωνία της Καρπάθου που αγκάλιασε την σκοποβολή και τον Όμιλο μας με αγάπη και ενδιαφέρον, ευχαριστούμε όμως και όλους αυτούς που προσπαθούν ως και σήμερα να σαμποτάρουν και να υπονομεύσουν την προσπάθεια αυτή. Εμείς συνεχίζουμε ακούραστοι αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες που είχε το εγχείρημα μας, με την διάδοση του αθλήματος σκοποβολής σε αγώνες και προπονήσεις I.S.S.F αλλά και I.P.S.C και θα προσπαθήσουμε να εμπεδώσουμε την παιδεία της νόμιμης οπλοκατοχής όπως έχει γίνει ως και σήμερα στους αθλητές και αθλήτριες μας στην Κάρπαθο έχοντας την δική τους οπλοκατοχή νόμιμη αγνοώντας για την παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και σε όλη την διάρκεια του έτους αφού εώς και σήμερα διεξάγουμε 5 διοργανώσεις αγώνων και προπονήσεων, θα έχουμε νέες διεξαγωγές αγώνων και θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε την αθλητική οικογένεια μας στην Κάρπαθο, προσπαθώντας να ενσωματώσουμε τις δικές μας προσδοκίες με την κοινωνία της Καρπάθου και να γίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα.

Για πληροφορίες – εγγραφές : Μυγιάκης Άρης, Πρόεδρος Δ.Σ, τηλ: 6970884588

7.10.2022

Καρπαθιακά Νέα