Όταν το ποδόσφαιρο διδάσκει ήθος και πολιτισμό. Η ανάρτηση του Α.Σ Ακουσίλαου Φανών για τη φιλοξενία του Ποσειδώνα

Όταν το ποδόσφαιρο διδάσκει ήθος και πολιτισμό. Η ανάρτηση του Α.Σ Ακουσίλαου Φανών για τη φιλοξενία του Ποσειδώνα
Με μια ανάρτηση του, ο ιστορικός Αθλ. Σύλ. Ακουσίλαος Φανών, ευχαριστεί τον Ποσειδώνα για την φιλοξενία και αποδεικνύει ότι Αθλητισμός και Πολιτισμός έχουν κοινή πορεία, όταν οι άνθρωποι που αγωνίζονται σε αυτούς τους χώρους ξεκινούν με αγνές καθαρές προθέσεις την προσπάθεια τους. 
“Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το δ.σ του Ποσειδώνα Καρπάθου για την απίστευτα θερμή φιλοξενία τους, παράδειγμα προς μίμηση, και να τους υποσχεθούμε ανάλογη στο δεύτερο γύρο.
Επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ το hotel venezia στην Κάρπαθο του κ. Σαββα Γ. και της κ Γιαλλουση Μ. για το γεύμα που παρέθεσαν στους ποδοσφαιριστές μας και όλη την βοήθεια στην οργάνωση της διαμονής μας.
Τέλος θα θέλαμε να καλέσουμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν αύριο στις 15:00 στο γήπεδο μας της ομάδα μας με αντίπαλο τον Ορφέα στην μάχη που δίνουμε στην α κατηγορία..”
Ο Ποσειδώνας απάντησε στον Αθλητ. Σύλλογο της Ρόδου:
“Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε τον στο όμορφο νησί μας. Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια σας και σας ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε τον στόχο σας στην Α κατηγορία το συντομότερο. Τα ξαναλέμε στον 2ο γύρο. Καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους στο σωματείο σας!”
Με αυτές τις συμπεριφορές είναι σίγουρο μαζί με τις ομάδες γίνονται καλύτερες και οι κοινωνίες μας!