Ο Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

Ο Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων. Μεταξύ των εκλεγέντων και ο συμπατριώτης μας γιατρός Αλέξανδρος Καμαράτος.

Ο Αλέξανδρος Καμαράτος είναι ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Διαβητολογικού Κέντρου και της Παθολογικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά και Πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ελληνικής  Διαβητολογικής Εταιρείας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με την παράταξη «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» και έκτοτε διατελεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΚΕΠ, Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου.

Στη τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου  κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Μώραλη και στους νεοεκλεγέντες μια γόνιμη και παραγωγική θητεία.

Ακολούθησαν οι ορκωμοσίες με πολιτικό όρκο, των επικεφαλής και δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων των δημοτικών παρατάξεων «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες Γιώργος Γαβρίλης» και «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά».

Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας των μελών της  νέας δημοτικής αρχής.  Ακολούθησε δεξίωση στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση.