Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο Καρπάθου. Νέος Λιμενάρχης ο Πλωτάρχης Λ.Σ. (Τ) Γώγος Παντελεήμων

Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο Καρπάθου. Νέος Λιμενάρχης ο Πλωτάρχης Λ.Σ. (Τ) Γώγος Παντελεήμων

 

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η τελετή παράδοσης παραλαβής στο Λιμεναρχείο Καρπάθου. Η απερχόμενη Λιμενάρχης, Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ζαφειρίου Ουρανία αποχαιρέτισε το προσωπικό του Λιμεναρχείου, μετά από έξι και πλέον χρόνια Υπηρεσίας, εκ των οποίων τα δυόμιση από το «τιμόνι» της Λιμενικής Αρχής.

Καθήκοντα νέου Λιμενάρχη ανέλαβε ο Πλωτάρχης Λ.Σ. (Τ) Γώγος Παντελεήμων (Τεχνικός αξιωματικός ειδικότητας αεροναυπηγού μηχανικού), ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε στην Υπηρεσία Πολεμικής Αεροπορίας Ελέγχου Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Τανάγρα Βοιωτίας.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρευρέθησαν οι διοικητές του Αεροπορικού Αποσπάσματος, του Τάγματος Εθνοφυλακής, καθώς και του Τελωνείου Καρπάθου.

Ο νέος Λιμενάρχης ευχαρίστησε την προκάτοχό του για την κατατόπιση επί των νέων καθηκόντων του, την συνεχάρη για την μέχρι τώρα πορεία της και για το θετικό κλίμα που συνάντησε στις τάξεις του Λιμεναρχείου και της ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Από τη μεριά της η απερχόμενη Λιμενάρχης, ανταπέδωσε τις ευχές και εξέφρασε την αμέριστη εκτίμηση κι ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό του Λ/Χ Καρπάθου, απευθύνοντας εγκάρδιο χαιρετισμό στους συναδέλφους της. Επόμενος σταθμός στην καριέρα της είναι η Διεύθυνση Προσωπικού τους Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ-ΑΚΤ. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας από το νέο Λιμενάρχη προς την προκάτοχό του.