Ο Μανώλης Ανδρουλάκης στον υπ. Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Στην συζήτηση και θέματα της Καρπάθου

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης στον υπ. Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Στην συζήτηση και θέματα της Καρπάθου

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης, πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, συναντήθηκε σήμερα Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου 2022, με τον Υπ. Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων της Δωδεκανήσου αλλά και των εργαζόμενων αστυνομικών στα νησιά.

Από τη συζήτηση δεν έλλειψε το θέμα της Καρπάθου, με επίκεντρο τη θετική εξέλιξη δηλαδή την μετεξέλιξη του Αστυνομικού Τμήματος σε Αστυνομική Υποδιεύθυνση. Η στελέχωση, αλλά και το θέμα της στέγασης, ήταν από σημεία κλειδιά. Ο κ. Ανδρουλάκης εξήγησε στον κ. Γεραπετρίτη ότι πρέπει αυτά να λυθούν, ώστε να υπάρξει δυνατότητα και να παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια στους πολίτες.

Όπως είχε τονίσει στα Καρπαθιακά Νέα ο πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Ανδρουλάκης, Αστυνομική Υποδιεύθυνση μπορούμε να έχουμε μόνο αν έχουμε λύσει το θέμα του δυναμικού και κατά συνέπεια πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος.  Για αυτό το λόγο είχε προταθεί το κτήριο του πρώην Κέντρου Υγείας που παραμένει ανεκμετάλλευτο.

Με τον κ. Γεραπετρίτη έγινε γόνιμος διάλογος, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης στα Καρπαθιακά Νέα, “πρόκειται για έναν άνθρωπο που αφουγκράζεται τον συνομιλητή του και κατανόησε τα θέματα μας”.

πηγή Καρπαθιακά Νέα