Μετά τον κινηματογράφο το ΚΟΝΑΚΙ άνοιξε και για τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου

Μετά τον κινηματογράφο το ΚΟΝΑΚΙ άνοιξε και για τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου

Μια μεγάλη στιγμή για τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου και τον αθλητισμό του νησιού μας!

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής μας, για το πανευρωπαϊκό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού και με την επίσημη πλέον έναρξη λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου στο Κονάκι, προχωρήσαμε στην τοποθέτηση του διαδικτυακού Κυπέλλου Αιγαίου σε αυτό το κτίριο που αποτελεί πλέον την έδρα μας, και περιμένει να φιλοξενήσει πολλές, ακόμη, ομάδες του νησιού!
Το κτίριο στο Κονάκι είναι εδώ για να δώσει την ευκαιρία στους Καρπάθιους να γίνουν πιο δημιουργικοί και να θέσουν υψηλότερους στόχους. Για αυτόν τον λόγο, ο Δήμαρχος Καρπάθου, κ.Ιωάννης Νισύριος, καθώς και η επιτροπή διαχείρισης του Πνευματικού Κέντρου (Κοντονικόλας, Τσακίρογλου, Σπαϊλλάρη, Μπιζέκης) μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.
Αυτό το κύπελλο είναι το πρώτο αποτέλεσμα της γόνιμης συνεργασίας μας, και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα μας, μαζί με το πανελλήνιο μετάλλιο που κατακτήσαμε πέρσι.
Παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπάθου κ.Ιωάννης Νισύριος ενώ τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ.Μανολης Βιτωρουλης, η Γενική Γραμματέας κα.Fotini Vasila και η ταμίας κα.Kathryn Polemikos. Επίσης, από τους οκτώ αθλητές που έλαβαν μέρος στο σύνολο των διοργανώσεων, παρεβρέθηκαν αλφαβητικά οι Mantzaridis Θωμάς, Nouaros Βασίλειος, Chaliamanis Γεώργιος και Χαλκιάς Ιωάννης, ενώ απουσίαζαν αυτήν την στιγμή από το νησί οι Γεωργιος Δεμερουτης, Κούστας Αντρέας και ο Spanos Νομικός με την αρραβωνιαστικιά του Fruzsina Szente-Varga.
Ευχαριστούμε όσους βρίσκονται στο πλάι μας και υποσχόμαστε να καταβάλουμε πάντα την προσπάθεια για να παραμένουμε αντάξιοι των απαιτήσεων σας!

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση!