Άννα Μαρία Νικητιάδη, η μαθήτρια του ΓΕΛ Απερίου Καρπάθου που αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Άννα Μαρία Νικητιάδη, η μαθήτρια του ΓΕΛ Απερίου Καρπάθου που αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Εικοσιέξι μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Απερίου Καρπάθου συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από αυτούς ξεχώρισε η Άννα Μαρία Νικητιάδη, με μέσο όρο  και στα τέσσερα μαθήματα 17,40.

Η Άννα Μαρία Νικητιάδη με άγγιξε το  άριστα στο μάθημα της Φυσικής με 19,8 ενώ αντίστοιχες ήταν και οι  επιδόσεις της στα Μαθηματικά με 19 και στην Χημεία με 18,6. Στόχος της  το Φυσικό Θεσσαλονίκης και τον πέτυχε.

Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα  Καρπαθιακά Νέα:

«Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη συγκινήσεις. Η αλήθεια είναι  πως όλοι προσπαθήσαμε θυσιάζοντας τον ύπνο μας, την διάθεσή μας και  ώρες ατέλειωτες.

Τα αποτελέσματα με έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί  μου επιτρέπουν να εξερευνήσω τον κλάδο που αγαπώ και επέλεξα, τη  φυσική.

Άπειρα ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους φίλους μου και  κυρίως σε όλους τους καθηγητές μου (φετινούς και μη) που με στήριξαν,  μείωσαν το άγχος μου και με καθοδήγησαν κάθε φορά που το είχα ανάγκη.  

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, αναρίθμητοι δρόμοι ξετυλίγονται σε  όλους μας με το πανεπιστήμιο να αποτελεί μια μικρή στάση στο δρόμο για  τη γνώση. Καλή σταδιοδρομία σε όλους!»

πηγή Καρπαθιακά Νέα