Περιοδεία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στα νησιά του Αιγαίου, με πρώτο σταθμό τη Ρόδο

Περιοδεία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στα νησιά του Αιγαίου, με πρώτο σταθμό τη Ρόδο

Στο νησί της Ρόδου θα βρίσκεται, από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου, η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ως πρώτο σταθμό της περιοδείας της “This is Greece”, στα νησιά του Αιγαίου. 

Το πρόγραμμα της κας Ασημακοπούλου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικά των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, σχετικά με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», όπως και οι δυνατότητες ανάπτυξης του εξαγωγικού τους προφίλ και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους στις διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η Ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου, κ.κ. Κύριλλο, τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, καθώς και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Τέλος, η κα Ασημακοπούλου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με θεσμικούς φορείς, εκπροσώπους επιχειρήσεων του νησιού των Ιπποτών, αλλά και τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας.