ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: "Αδύνατη, η μεταφορά τουριστών στα ξενοδοχεία «Γιαλού το Χωράφι» Λευκού".

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: "Αδύνατη, η μεταφορά τουριστών στα ξενοδοχεία «Γιαλού το Χωράφι» Λευκού".
ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Πηγάδια 13 Ιουλίου 2021
Στον Δήμαρχο Καρπάθου
κ. Γιάννη Νισύριο
Κοινοποίηση
Πρόεδρο Κοινοτικού Διαμερίσματος ΛΕΥΚΟΥ
κ. Βασίλη Νοταρά
ΘΕΜΑ:
Αδύνατη, η μεταφορά τουριστών στα ξενοδοχεία «Γιαλού το Χωράφι» Λευκού.
Όπως καλώς γνωρίζετε, η διέλευση τουριστικών λεωφορείων πούλμαν για μια ακόμη φορά είναι προβληματική στον Λευκό, εξ αιτίας της πλήρους αδιαφορίας των αρμοδίων οργάνων του Δήμου Καρπάθου κατά την περίοδο προετοιμασίας της νέας τουριστικής σεζόν.
Δεν φθάνει η τραγικότητα του στενού δρομίσκου από το ξενοδοχείο ΚΡΙΝΟΣ, μέχρι του «Γιαλού το Χωράφι» (κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα και κάποιοι αξιωματούχοι θα πάνε φυλακή και δικαίως) υπάρχουν 4/5 θεόρατα θαλασσόδενδρα -ακλάδευτα προ αμνημονεύτων χρόνων- που δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την απρόσκοπτη διέλευση των 12μετρων πούλμαν και 3.80 μ. ύψους, τα οποία μεταφέρουν τουρίστες στον Λευκό, οι οποίοι τουρίστες αφήνουν χρήμα με τη… σέσουλα.
Και όχι μόνον. Υπάρχει και η ακλάδευτη γιγαντο «μπουκαμβίλια» ιδιοκτησίας Μανώλη Κομνηνού που καταλαμβάνει παράνομα ένα μέτρο του δρόμου, στο τμήμα: MINI MARKET Iακώβου, μέχρι Μαργέτη το κτίριο, η οποία πραγματικά «γδέρνει» τις πλαϊνές επιφάνειες πούλμαν, αξίας άνω 120.000 ευρώ.
Εδώ και ΧΘΕΣ ζητείται η άμεση παρέμβαση σας Κύριε Δήμαρχε, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Σεβαστείτε τις περιουσίες των βιοπαλαιστών λεωφορειούχων.
Εκ του Νόμου άλλωστε είσθε υπόχρεος.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗΣ