Απελπισία στο θέμα του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Καρπάθου. Ετοιμάζεται συγκέντρωση στο Δημαρχείο!

Απελπισία στο θέμα του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Καρπάθου. Ετοιμάζεται συγκέντρωση στο Δημαρχείο!

Τρία χρόνια το δημοτικό γυμναστήριο είναι κλειστό! Και τι δεν ειπώθηκε για αυτό το θέμα. Όλοι είχαν ένα λόγο,  μια δικαιολογία, για να το κρατήσουν σε αδράνεια. Μόνος παραπονούμενος, ο κόσμος, η μικρή κοινωνία που παρακολουθεί βουβή τους μήνες να κυλούν.

Μάλιστα, τώρα τελευταία, η δημοτική αρχή υπόσχεται να τοποθετήσει υπαίθρια όργανα γυμναστικής, μετά από σχετικό αίτημα του Γιώργου Χατζηκουτσού! Ωστόσο για το Γυμναστήριο, αν και βρέθηκε χώρος, τοποθετήθηκαν τα παλιά όργανα, παραμένει κλειστό, για λόγους που έχουν να κάνουν πιθανόν με τη νόμιμη άδεια του, λόγους που ωστόσο γνωρίζει η διοίκηση του ΚΟΠΑΠ.

Όμως ο “κόμπος έφτασε στο χτένι” έρχεται χειμώνας, ειδικότερα οι νέοι και οι νέες που ζουν στο νησί, δεν θέλουν να περάσουν ακόμη μια χρονιά με τον δημοτικό χώρο άθλησης κλειστό. Για αυτό το λόγο ετοιμάζεται μια οργανωμένη συγκέντρωση στο δημαρχείο!

Οι διαχειριστές της σελίδας τα “Στραά κι ανάποα της Καρπάθου” οργανώνουν την συγκεκριμένη κίνηση κι έχουν βάλει στόχο η φωνή να φτάσει μέχρι την Αθήνα!

Να ακουστεί το πρόβλημα και τότε, όπως μας λένε, να δούμε τι δικαιολογίες υπάρχουν για να παραμένει κλειστό το Γυμναστήριο ενώ ο Δήμος πληρώνει κανονικότατα το ενοίκιο του και οι άνθρωποι να ψάχνουν τρόπο για να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής!

Η ανάρτηση στα “Στραά κι ανάποα της Καρπάθου”:

“Μετά από παράκληση αρκετών νέων και μη κατοίκων του νησιού μας, θα κάνω μια τελευταία πιο οργανωμένη προσπάθεια ώστε να ανοίξει το γυμναστήριο του Δήμου. Θα οργανωθεί συγκέντρωση στο δημαρχείο.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να γίνει σωστά και να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Αν δεν μαζευτούν και δεν απαντήσουν πάνω από 80 άτομα δεν θα γίνει τίποτα και δεν ξανακάνω προσπάθεια.
Αν μαζευτούμε θα γίνει οργανωμένα. Θα ειδοποιηθούν κανάλια και ΜΜΕ.
Ελπίζω όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ στο νησί μας να επικοινωνήσουν μαζί μου να μιλήσουμε για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να γίνουν όλα σωστά.
Δεν γίνεται να πληρώνει ο δήμος χώρο για γυμναστήριο και γυμναστήριο να μη λειτουργεί. Έρχεται χειμώνας και είναι όλοι απελπισμένοι.
Παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση. Όταν μαζευτούν τα άτομα και ειδοποιηθούν τα ΜΜΕ θα κανονίσουμε και ημερομηνία.
Τα like δεν θεωρούνται ένδειξη συμμετοχής. Χρειάζεται απάντηση.”

20.9.2022

Καρπαθιακά Νέα