Άνοιξε και λειτουργεί το κατάστημα που του είχε επιβληθεί "λουκέτο" από την Αστυνομία

Άνοιξε και λειτουργεί το κατάστημα που του είχε επιβληθεί "λουκέτο" από την Αστυνομία

Άνοιξε και λειτουργεί το κατάστημα που του είχε επιβληθεί πρόστιμο και λουκέτο από την Αστυνομία. Λίγο πριν το Πάσχα, από το Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου, δόθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ ενώ παράλληλα επεβλήθη σφράγιση νυχτερινού κέντρου καθώς εντοπίστηκε σε αυτό πελάτης που δεν έφερε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι η δεύτερη φορά που βεβαιώνεται παράβαση, αποφασίστηκε βάσει και της ισχύουσας νομοθεσίας η αναστολή της λειτουργίας του για 30 ημέρες ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Όπως αναρτά στη σελίδα του το δικηγορικό γραφείο της Αθηνάς Πάχου, μετά από δική της παρέμβαση το κατάστημα άνοιξε ενώ για το πρόστιμο κινείται διαδικασία και επιδιώκεται η πλήρη ακύρωση του.

“Μία ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του γραφείου: Η αστυνομία επέβαλε σε εντολέα μας πρόστιμο 10.000 € και σφράγιση του νυχτερινού του κέντρου για 30 ημέρες. Με προσφυγή και αίτηση αναστολής που κατατέθηκε από το γραφείο μας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου, επαναλειτουργεί άμεσα το κέντρο διασκέδασης, ενώ το πρόστιμο των 10.000€ απαγορεύεται να βεβαιωθεί από την εφορία έως την έκδοση απόφασης για την προσφυγή μας, με την οποία επιδιώκουμε την πλήρη ακύρωση του.”