Αύριο Κυριακή, στο μέγαρο της Αδελφότητας " Η ΒΡΥΚΟΥΣ ", στη Ρόδο, ο υπ. δήμαρχος Καρπάθου Γιώργος Αναστασιάδης

Αύριο Κυριακή, στο μέγαρο της Αδελφότητας " Η ΒΡΥΚΟΥΣ ", στη Ρόδο, ο υπ. δήμαρχος Καρπάθου Γιώργος Αναστασιάδης

Την Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, περίπου στις 11:00, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπάθου Γιώργος Αναστασιάδης θα παρουσιάσει τις αρχές και το πρόγραμμα της παράταξης του και θα έχει διάλογο και επικοινωνία με συμπατριώτες μας στο Μέγαρο της Αδελφότητας ” Η ΒΡΥΚΟΥΣ “, στη Ρόδο!

Βιογραφική αναφορά του Γιώργου Αναστασιάδη υποψηφίου δημάρχου  Καρπάθου.

Αυτή η Βιογραφική αναφορά του Γιώργου Αναστασιάδη, υποψήφιου Δημάρχου Καρπάθου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, είναι ένα μήνυμα προθέσεων και αρχών προς τους πολίτες, τους πατριώτες και όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους αυτού του τόπου που διψούν, αγωνίζονται και αγωνιούν,  για το παρόν και το μέλλον τους.

Γεννήθηκε στο Διαφάνι της Καρπάθου, τελευταίο μέλος εξαμελούς οικογένειας του Μιχαήλ και της Καλλιόπης Αναστασιάδου και απεφοίτησε από το Γυμνάσιο του Απερίου και στην συνέχεια σπούδασε ιατρική.

Εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας.

Ολόκληρη την ζωή του την αφιέρωση στον άνθρωπο και τον μικρό ασθενή μέσα από το λειτούργημα του ως παιδιάτρου! Το θεωρούσε πάντα χρέος του να υπηρετεί την Ανθρώπινη αξία. Αυτό χαλύβδωσε και ενδυνάμωσε την θέλησή του στον Αγώνα τον Καλό, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, συνειδητοποιώντας ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από κοινωνική δικαιοσύνη, βαθιά γνώση και κοινωνική πρόοδο.

Υπήρξε ενεργό μέλος κινημάτων αλληλεγγύης στους μαζικούς χώρους αλλά και στους Δήμους, συμμετέχοντας ενεργά ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στα δύσκολα χρόνια της μνημονιακής περιόδου, στον Κεντρικό Τομέα Αττικής.

Η επαγγελματική του διαδρομή ως παιδίατρου, ήταν καθοριστική για τους δεσμούς του με την κοινωνία, την οποία υπηρέτησε εξολοκλήρου, αφοσιωμένος αποκλειστικά επί 38 έτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέροντας τα πάντα στο μικρό ασθενή, αλλά και λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την δημιουργία υγειονομικών δομών στην περιφέρεια.

Η καθοριστική συμβολή του στην κατασκευή και λειτουργία του νοσοκομείου Καρπάθου, είναι η μεγαλύτερη και η σημαντικότερη προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Οργάνωσε και συμμετέχει από εικοσιπενταετίας μαζί με άλλους συναδέλφους του σε αποστολές στην Αιθιοπία, όπου δημιούργησαν πρωτοποριακές δομές φιλοξενίας παιδιών χωρίς γονείς, εξασφαλίζοντας στους αξιοπρεπή διαβίωση, πανεπιστημιακή μόρφωση και επαγγελματική αποκατάσταση.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως Κοινωνικό ακτιβιστή!

Παράλληλη ενασχόλησή του είναι η φωτογραφία, που την θεωρεί την κρυφή του αγάπη, μέσω της οποίας αποτυπώθηκαν όλες οι κοινωνικές και επιστημονικές του εμπειρίες.

Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά ένα αγόρι δύο κορίτσια, όλα με πανεπιστημιακή μόρφωση και με εξειδίκευση σε σύγχρονους και πρωτοποριακούς τομείς, σε όλο το φάσμα των σύγχρονων επιστημονικών παρεμβάσεων.

8.7.2023

Καρπαθιακά Νέα