Η ιστορία του Cosmo, του σκυλάκου που βρέθηκε παρατημένος στο βουνό της Λαρνιώτισσας στα Πηγάδια Καρπάθου (also in English)

Η ιστορία του Cosmo, του σκυλάκου που βρέθηκε παρατημένος στο βουνό της Λαρνιώτισσας στα Πηγάδια Καρπάθου (also in English)

Νέα χρονιά και νέες ολόφρεσκιες ελπίδες ξεπροβάλλουν και μας χαϊδεύουν όπως οι τρυφερές ακτίνες του χειμωνιάτικου ήλιου.

Δεν ξεχνάμε τις αγωνίες και τα δύσκολα που βιώσαμε την προηγούμενη χρονιά ωστόσο είναι η θαλπωρή και η ευτυχία που προσφέρει κάθε μια υιοθεσία που μας δίνει δύναμη και μας ενώνει!

Έτσι είναι η ιστορία του Cosmo, του σκυλάκου που βρέθηκε παρατημένος τέτοια εποχή πριν από 2 χρόνια, την πιο κρύα νύχτα του χρόνου στο βουνό της Λαρνιώτισσας στα Πηγάδια, μαζί με τα 3 αδελφάκια του.

Δε χάσαμε στιγμή, δεν διστάσαμε, πήραμε από το κρύο και την παγωνιά τα πεινασμένα και διψασμένα κουταβάκια και κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα μεγαλώσουμε και την ίδια στιγμή ξεκίνησε και ο αγώνας για την υιοθεσία τους.

Για να ξεκινήσει με αισιοδοξία η νέα χρονιά σας παρουσιάζουμε την υιοθεσία του και η οικογένεια του μας λέει:

“Ο Cosmo είναι πλέον 2 ετών και ζει μαζί μας στο Μόναχο από 4 μηνών.

Έχει ατελείωτη ενέργεια και θέλει απλώς να είναι παντού! Γι’ αυτό και τον παίρνουμε (σχεδόν) παντού!

Του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες στο πάρκο ή στο δάσος, η πεζοπορία και τα ταξίδια για σκι, να τρέχει και να πλατσουρίζει στη θάλασσα ή η κωπηλασία με SUP – δεν έχει σημασία το που και το τι αρκεί να μπορεί να βρίσκεται εκεί.

Μετά του αρέσει να ξαπλώνει κάτω από το τραπέζι στο εστιατόριο ή να κάθεται στην πολυθρόνα του στο σπίτι και να αγκαλιάζει τους ανθρώπους του! “

Μακάρι η ιστορία υιοθεσίας σου να φέρει γούρι και στα άλλα μας ζωάκια φέτος Cosmo μας! 🙏🏻❤️❤️

Οι παντοτινοί Φίλοι σου στην Κάρπαθο.


🇬🇧New year and new fresh hopes emerge and they caress us like the tender rays of the winter sun.

We do not forget all stress and difficulties we experienced last year, however, it is the comfort and happiness offered by each adoption that gives us strength to continue rescuing and it unites us!

This is the adoption story of Cosmo, the dog who was found abandoned 2 years ago, on the coldest night of the year on the mountain of Larniotissa in Pigadia, along with his 3 little siblings.

We didn’t waste a moment, we didn’t hesitate, we took the hungry and thirsty puppies away from the cold and frost and did everything in our power to raise them and at the same time we started trying to find good homes for them.

To start the new year with optimism, we present his adoption story and his family tells us:

“Cosmo is now 2 years old and has lived with us in Munich since he was about 4 months old.

Cosmo has endless energy and just wants to be everywhere. That’s why you can take him (almost) everywhere. He loves long walks through the park or in the forest, hiking or ski touring, running and splashing at the sea or paddling on a SUP – it doesn’t matter, as long as he can be there.

Afterwards he likes to just lie under the table in the restaurant or on his armchair at home and want to cuddle.”

May your adoption story bring luck to all of our other rescues this year Cosmo! 🙏🏻❤️❤️

Your forever friends in Karpathos.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ADOPTED!"

2.1.2024Καρπαθιακά Νέα