Δέσποινα Νταργάκη - Φωτεινή Φράγκου. Ανταπόκριση από τη ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ και την BMT 2023

Δέσποινα Νταργάκη - Φωτεινή Φράγκου. Ανταπόκριση από τη ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ και την BMT 2023

Ανταπόκριση Δέσποινα Νταργάκη – Φωτεινή Φράγκου ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ από την διεθνή έκθεση Τουρισμού BMT 2023

Ολοκληρώθηκε χτες η τριήμερη έκθεση τουρισμού, που έλαβε χώρα στην Νάπολη της Ιταλίας. Η κα Φράγκου και γω φιλοξενηθήκαμε στο περίπτερο του ΕΟΤ Ιταλίας, που τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του σε αυτή την προσπάθεια μας, που ήταν καθαρά μια δική μας πρωτοβουλία.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του κου Ιωάννη Δαουράκη (Έλληνας γιατρός που ζει στην Νάπολη), ο οποίος προσκάλεσε σημαντικούς παράγοντες του τουρισμού.

Η αποστολή αυτή είχε σημαντικά αποτελέσματα, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε την Κάρπαθο αλλά και ένα μέρος της γαστρονομίας της.

Πάρα τις πρακτικές δυσκολίες της μεταφοράς όλων αυτών των υλικών είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες, που μας δόθηκε η δυνατότητα να προσεγγίσουμε κοινό αλλά και πολλούς επαγγελματίες. ενοψειν της έναρξης της νέας σύνδεσης από Νάπολη για Κάρπαθο, κατά την επερχόμενη τουριστική σαιζόν.

 

Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστειο Kaniski, τον κο Ηλία Μάκρη, τον φούρνο της κας Μαριάννας Γεραπετρίτης, τον κο Σταύρο Μαργαριτη, την ταβέρνα Λιμανάκι, τον κο Καραγεωργιαδη Κώστα, την κα Εύη Γεωργιάδη,  την κα Ευτυχία Πετράκη και τον κο Γιάννη Γεωργιάδης, τον κο Γεργατσούλλη Βαγγέλη, την κα Πόπη Χατζηδάκη και την ανώνυμη φίλη μας για την βοήθεια τους.

Η αγάπη μας για το νησί μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε…

19.3.2023

Καρπαθιακά Νέα