Δελτίο τύπου ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: Το λόγο έχει η δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δελτίο τύπου ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: Το λόγο έχει η δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Η ομάδα του Δημάρχου (με αρχιτέκτονα τον γενικό γραμματέα) και για να καλύψουν την ανικανότητα τους στην διαχείριση του νερού, κυκλοφορεί έντεχνα στα καφενεία και στους διαδρόμους του δήμου ότι οι Μανωλάκης Γιάννης και Μιχάλης εμποδίζουν την αφαλάτωση. 

Ειναι τελείως ψευδές, αφού η Αντιπολίτευση σύσσωμη ψήφισε υπέρ της αφαλάτωσης. 

Στην τελευταία Συνεδρίαση του Δ.Σ., 26/6/24, ο Δήμαρχος κατέθεσε έγγραφο στο Προεδρείο, με το οποίο άφηνε υπονοούμενα ότι: Με την αναφερόμενη καταγγελία φαίνεται ξεκάθαρα η παρεμπόδιση της αφαλάτωσης και με υπονοούμενα ποιος είναι πίσω από αυτήν.

Στην καταγγελία που παραλάβαμε απο τον Πρόεδρο του ΔΣ , φαινεται ότι την καταθέτει στην Αποκεντρωμένη Νοτίου Αιγαίου (στην πλατφόρμα του Πειραιά) καποιος ονόματι: «Ιωάννης Μανωλάκης» και με e-mail αποστολής, το οποίο δεν εχει καμμία σχεση με το e-mail του Γιάννη Μανωλάκη, του αδελφού μου.

Ο Καταγγέλων χρησιμοποίησε το όνομα του Ιωάννη Μανωλάκη ψευδώς και απέστειλε την καταγγελία του πιθανώς από περιστασιακό e-mail: johnmanolakis@yahoo.ge

Δεν άφησε τηλέφωνο ούτε διεύθυνση!

Σας επισυνάπτω τα εν λόγω έγγραφα με την καταγγελία, το οποία  δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τον Γιάννη Η Μανωλάκη.

Ο Γιάννης Μανωλάκης, με τις επενδύσεις του, έχει συμβάλει τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Καρπάθου .

Όπως μου εξήγησε, γνωρίζει πολύ καλά ότι χωρίς νερό δεν υπάρχει τουρισμός. Χωρίς νερό θα ξαναπάμε μετανάστες στην Αμερική και την Αυστραλία.

Είναι φανερό ότι πρόκειται για ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΤΗ, ήδη είμαστε σε επικοινωνία με το Ηλεκτρονικό Έγκλημα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι απατεώνες με την κουκούλα σίγουρα θα πληρώσουν.

Σας παραθέτω όλα τα έγγραφα της υπόθεσης για να καταλάβει όλος ο κόσμος την προβοκάτσια και ναστε σίγουροι ότι μόλις μάθουμε ποιος είναι θα το κάνουμε άμεσα γνωστό και ο κόσμος της ΚΑΡΠΑΘΟΥ μα μάθει την αλήθεια.

Είδαν το όνομα Johnmanolakis στο μειλ του «καταγγέλλοντος» και ξύπνησε το μίσος μέσα τους χωρίς καν να προσπαθήσουν να μάθουν τι γίνεται και ποιος μπορεί να είναι ο καταγγέλων.

Η αθλιότητα στο μεγαλείο της.

Τους αφήσαμε να εκτεθούν ένα μήνα μέχρι που ο δήμαρχος δεν άντεξε και κατέθεσε το έγγραφο στο ΔΣ.

Τώρα θα μάθουν όλοι την αλήθεια.

Ολοι γνωρίζετε περι ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβετε τι έγινε.

Στο μειλ του κ. Μανωλακη Γιάννη, το πραγματικό, κοινοποίησε η Αποκεντρωμένη τις απόψεις που ζητά από τον Δήμο.

Υπαρχει το έγγραφο παρακάτω και πιο κάτω θα διαβάσετε την απάντηση  του κ. Μανωλακη Γιάννη ο οποίος απαντά στην αποκεντρωμενη ότι δεν έχει καμμία σχέση με το μειλ johnmanolakis@yahoo.ge και ότι δεν καταλαβαίνει γιατί του το στέλνουν.

Απαιτούμε μια συγνώμη από τον δήμαρχο στο επόμενο ΔΣ.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

 


Ο Καταγγέλων χρησιμοποίησε το όνομα του Ιωάννη Μανωλακη ψευδώς και απέστειλε την καταγγελια του πιθανως απο περιστασιακό e-mail: johnmanolakis@yahoo.ge


Στο μειλ του κ. Μανωλακη Γιάννη, το πραγματικό, κοινοποίησε η Αποκεντρωμένη τις απόψεις που ζητά από τον Δήμο.

 

 

 

 

 

Ο Γιάννης Μανωλάκης απαντά στην αποκεντρωμενη ότι δεν έχει καμμία σχέση με το μειλ johnmanolakis@yahoo.ge και ότι δεν καταλαβαίνει γιατί του το στέλνουν.

 

Δελτίο τύπου

Μιχάλης Μανωλάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δήμου Καρπάθου

28.6.2024

Καρπαθιακά Νέα