Επικεφαλής ΑΠΕΚ, Μηνάς Μ. Πρωτόπαπας: "δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ εμένα και του συνόλου της δημοτικής αρχής, τους τελευταίους δυο μήνες για κανένα θέμα του δήμου"

Επικεφαλής ΑΠΕΚ,  Μηνάς Μ. Πρωτόπαπας: "δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ εμένα και του συνόλου της δημοτικής αρχής, τους τελευταίους δυο μήνες για κανένα θέμα του δήμου"

Διαβάζοντας τα τελευταία δελτία τύπου σε  τοπικό ιστότοπο, αναφορικά με το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, τα οποία αναφέρουν ότι τόσο η παράταξη μας ΑΠΕΚ, όσο  και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της, είμαστε ενήμεροι και συναινούμε για διαφορά θέματα, δηλώνω δημόσια οτι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ εμένα και του συνόλου της δημοτικής αρχής, τους τελευταίους δυο μήνες για κανένα θέμα του δήμου, παρά τις δικές μου πολλαπλές προσπάθειες για ενημέρωση μου στα σοβαρά θέματα της καθημερινότητας του Δήμου.

 Η μοναδική επικοινωνία μου, ήταν  προχθές  που με κάλεσε, αντιδήμαρχος, με αφορμή το σημερινό συμβούλιο, όπου απλά τον ενημέρωσα ότι θα λείπουν αρκετά μέλη της παράταξης μας λόγο προσωπικών τους υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, όπου για σοβαρούς προσωπικούς λόγους έφυγα σήμερα από το νησί.

Επίσης με ενημέρωσε ότι εάν σταλεί κάποια επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την αλλαγή  ημερομηνίας της σημερινής  συνεδρίασης του σώματος, θα μου κοινοποιηθεί για να συμφωνήσω.

Ενώ  η επιστολή εσταλλει και  βγήκαν και δυο δελτία τύπου, δηλώνω, οτι δεν τα γνώριζα, δεν είχα ενημέρωση για τα γραφόμενα τους και φυσικά δεν έδωσα την σύμφωνη γνώμη μου για αυτά.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα της ΑΠΕΚ και το όνομα του επικεφαλής της σε καμία εικονική συναίνεση και σε καμία πολιτική θέση, χωρίς την έγκριση μας.

Λευκή επιταγή δεν δώσαμε ποτέ και σε κανέναν.

Με εκτίμησ

Ο επικεφαλής

Μηνάς Μ. Πρωτόπαπας