Γιατί δεν κλήθηκαν οι Μανωλάκης, Λυριστής, Τσέρκης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου;

Γιατί δεν κλήθηκαν οι Μανωλάκης, Λυριστής, Τσέρκης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου;

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση, που αποτυπώνει το κλίμα μέσα στο Δήμο Καρπάθου, προκαλεί το γεγονός της μη κλήσης στους τρεις Δημοτικούς Συμβούλους της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, κ.κ. Μιχάλη Μανωλάκη, Ιωάννη Λυριστή και Μανώλη Τσέρκη, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2021.

Η έκτακτη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς, γινόταν σε επανάληψη και είχε θέμα την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Καρπάθου.

Να σημειώσουμε ότι έξι δημοτικοί σύμβουλοι, δηλαδή η πλειοψηφία της παρατάξεως της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ (απομένει ο Δήμαρχος κ. Νισύριος και ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Παραγιός), με υπόμνημα τους από τις 28 Σεπτεμβρίου ενημέρωσαν τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου ότι:

“…Δηλώνουμε την αποχή μας από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών, μέχρις ότου συγκληθούν με την φυσική παρουσία των μελών. Τις θέσεις μας και τις αντιρρήσεις μας θα τις εκφράζουμε δημόσια, με δελτία τύπου και με δημόσιες συνεντεύξεις στα ΜΜΕ..”

Ο κ. Παραγιός, τόσο κατά την πρώτη σύγκληση εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και στην δεύτερη δεν ειδοποίησε τους Μανωλάκη, Λυριστή και Τσέρκη. Ωστόσο για  τους άλλους τρεις, Νίκο Λύκο, Ρίτα Καλή Φιλιππούση και Δημήτρη Ζανάκη προσπάθησε να έχει επικοινωνία μαζί τους! Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έλαβε υπόψιν του την παραπάνω επιστολή. Ωστόσο άγνωστο γιατί δεν κάλεσε τους τρεις!
Οι  δημοτικοί σύμβουλοι με επιστολή τους ενημέρωσαν το σώμα του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καρπάθου και ζητούν την ακύρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.