Διαπλάτυνση - ανάσα στον κεντρικό δρόμο Μενετών

Διαπλάτυνση - ανάσα στον κεντρικό δρόμο Μενετών

Από τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου, σε τμήμα του κεντρικού δρόμου των Μενετών και πιο συγκεκριμένα ακριβώς πάνω από το χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται στο λαογραφικό Μουσείο, γίνεται μια προσπάθεια να ανοίξει ο δρόμος αφού πίσω από το τσιμεντένιο τοιχίο υπήρχε ένα τμήμα ανεκμετάλευτο. Οι εργασίες προχωρούν και με την ολοκλήρωση των εργασιών ο κεντρικός δρόμος είναι βέβαιο ότι θα πάρει μια ανάσα. Να σταθούμε στην χρηματοδότηση, αφού γίνεται από τον ίδιο τον δήμαρχο!

Ο Γιάννης Νισύριος μίλησε στα Καρπαθιακά Νέα και ανέφερε ότι και αυτό το έργο, με τα κολωνάκια που θα μπουν στο σημείο, εντάσσεται στο πλαίσιο της υπόσχεσης που είχε δώσει προεκλογικά. Μετά το Απέρι, τη Βωλάδα και την προσφορά του στην κατασκευή του τουριστικού περίπτερου στα Πηγάδια, σειρά είχαν οι Μενετές.

Ο στενός δρόμος των Μενετών σε συνάρτηση με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δημιουργεί τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα και γίνεται βάσανο για τους διερχόμενους οδηγούς. Αυτή η προσπάθεια μπορεί να φέρει αποτελέσματα με τη  προυπόθεση ότι το τμήμα αυτό του δρόμου δεν θα γίνει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.