Δήμαρχος Η.Ν. ΚΑΣΟΥ: Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Αρχηγό Γ.Ε.Ε.Θ.Α Στρατηγό Δημήτρη Χούπη

Δήμαρχος Η.Ν. ΚΑΣΟΥ: Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Αρχηγό Γ.Ε.Ε.Θ.Α Στρατηγό Δημήτρη Χούπη

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Αρχηγός Γ.Ε.Ε.Θ.Α ο Δήμαρχος της Hρωϊκής Nήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή στον Στρατηγό Δημήτρη Χούπη.

«Με την παρούσα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας ως Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων και να σας ευχηθούμε υγεία και επιτυχία, για το συμφέρον της πατρίδας μας, στην υλοποίηση του οράματός σας.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου της Στρατιωτικής Ιεραρχίας (95 ΑΔΤΕ, ΔΑΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ και του ΛΕΘ Η.Ν. Κάσου), η οποία κατά τα τελευταία χρόνια , όπως καθορίσατε από τότε που κατείχατε τα καθήκοντα Διοικητή 95 ΑΔΤΕ και ΑΣΔΕΝ, συνεχίζει να είναι άκρως παραγωγική και νησιωτική κάτι που καθιστά αναπόσπαστο κομμάτι της Η.Ν. Κάσου τη τοπική στρατιωτική μας υπηρεσία.

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να συνδράμει, σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στο έργο του διοικητού ΛΕΘ Η.Ν. Κάσου, ο οποίος είναι δίπλα μας σε κάθε ανάγκη που έχει το Ηρωικό μας Νησί, πάντα με αξιοπρέπεια και ήθος, τόσο ο ίδιος όσο και οι οπλίτες υπηρετούντες κάτω από αυτόν.

Παρακαλούμε δεχτείτε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας, και επιτρέψτε μου να σας αναφέρουμε ότι αισθανόμαστε, περισσότερο από ποτέ, δίπλα μας τις Ένοπλες Δυνάμεις , με την παρουσία σας στο ύπατο αξίωμα αυτών ».

Δελτίο Τύπου

φωτογραφία facebook

18.1.2024

Καρπαθιακά Νέα