Δήμος Η.Ν. ΚΑΣΟΥ: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας

Δήμος Η.Ν. ΚΑΣΟΥ: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας

 Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα βοηθείας από τους πληγέντες των καταστροφικών πλημμυρών τις 5ης Σεπτεμβρίου με την αξιέπαινη και αυθόρμητη συμμετοχή των κατοίκων και των φορέων του νησιού συγκεντρώθηκαν 25 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης – ρουχισμού και νερά τα οποία αποστέλλονται στον Δήμο Παλαμά Καρδίτσας .
Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλη Ερωτοκριτος ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση των πολιτών ανέφερε τα παρακάτω :
« Αρχικά γνωρίζοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της Η.Ν. Κάσου θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την συμμετοχή τους, όλους τους πολίτες και τους φορείς που βοήθησαν στην φιλανθρωπική αυτή δράση του Δήμου μας .
Με τον τρόπο αυτό λοιπόν εκφράζοντας όλους τους Κασιώτες και τις Κασιώτισσες θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών για τις καταστροφές που υπέστησαν και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν. Να ευχηθούμε την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα – καθημερινότητας τους και την αποκατάσταση των περιουσιών τους».
21.9.2023
Καρπαθιακά Νέα