Σε πρώτης τάξεως μεζεδοπωλείο έχει μετατραπεί το Δημοτικό στάδιο Απερίου!
Στις 16 Μαϊου 2024 σε ανάρτηση δημότη που ενημέρωνε πως πρόβατα είχαν μπεί στο Δημοτικό στάδιο Απερίου και κατέστρεφαν τον χλοοτάπητα αξίας ανω των 600.000 ευρω,ο αντιδήμαρχος κ.Αναστάσιος Μηλιός απήντησε πως ενημερώθηκε πρωινές ώρες και βρήκε τις πόρτες ανοικτές και συμπλήρωσε τα γραφόμενα η σύζυγος του,ρίχνοντας την ευθύνη σε ανεγκέφαλους.
Απο τότε μέχρι σήμερα όπως αποδεικνύεται δεν έχει γίνει το παραμικρό για την προστασία του Δημοτικό σταδίου Απερίου καθώς χθες 30/07/2024 για ακόμη μια φορά ο ίδιος δημότης που διετέλεσε και πρόεδρος της Κοινότητας Απερίου ανήρτησε φωτογραφία που δείχνει ξανά τα αιγοπρόβατα εντός του σταδίου, όπως επίσης και σήμερα 31/07/2024.
Πλέον δεν υπάρχει καμία απάντηση και καμία αντίδραση απο την Δημοτική αρχή ενω καταστρέφεται καθημερινά μια περιουσία του Δήμου Καρπάθου.
Ποιός ο πραγματικός λόγος που σιωπούν τώρα και ποιός ο λόγος που επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις ενώ παράλληλα πανηγυρίζουν και παρουσιάζουν δικά τους κάποια έργα που ήταν ήδη μελετημένα-χρηματοδοτημένα και προγραμματισμένα απο την διοίκηση του κ.Νισύριου;
Σαν αντιπολίτευση έχουμε ξανά την υποχρέωση να αναδείξουμε και αυτό το θέμα με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των δημοτών και την άμεση επίλυση του.
Θα είμαστε εδω, όπως συχνά αναφέρετε σας αρέσει – δεν σας αρέσει!
Εκ της παράταξης
31.7.2024