Δήμος Καρπάθου: Ενέργειες άμεσης αντιμετώπισης διάδοσης κορωνοϊού

Δήμος Καρπάθου: Ενέργειες άμεσης αντιμετώπισης διάδοσης κορωνοϊού

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η: Ενέργειες άμεσης αντιμετώπισης διάδοσης κορωνοϊού

Ο Δήμος Καρπάθου, μετά από συνεννόηση με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και προκειμένου να διασφαλίσει και να προστατέψει την Δημόσια Υγεία των κατοίκων της Καρπάθου από την διάδοση της πανδημίας COVID – 19, σας ενημερώνει ότι:

• Σήμερα το βράδυ θα έρθει στο νησί μας κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. για να πραγματοποιήσει μοριακά και rapid testστους κατοίκους της Καρπάθου.

• Την Πέμπτη 4/2/2021 τo κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα διενεργεί δωρεάν test στο κτίριο του Δήμου Καρπάθου από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 17:00 μ.μ.

• Με αυριανή ανακοίνωση του, ο Δήμος θα ενημερώσει για το πρόγραμμα ελέγχου με rapid test και στις άλλες Κοινότητες του νησιού την Παρασκευή 5/2/2021 και Σάββατο 6/2/2021.

• Λόγω της διενέργειας των testστο κτίριο του Δήμου, οι Υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές και θα εξυπηρετούνται μόνο επείγοντες υποθέσεις κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Ο Δήμος θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα 8/2/2021.

 

Ο Δήμος Καρπάθου σας ευχαριστεί εκ’ των προτέρων για τη συνεργασία σας και την κατανόηση της έκτακτης κατάστασης της πανδημίας που βιώνουμε και σας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να επαγρυπνεί και να ενεργεί με γνώμονα την προστασία των πολιτών και την θωράκιση του αγαπημένου μας νησιού.

 

Κάρπαθος 03 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

          Ιωάννης Θεμ. Νισύριος