Ντίνος Καραξής για το σχεδιαζόμενο λιμάνι: " Το ψέμα έχει κοντά πόδια."

Ντίνος Καραξής για το σχεδιαζόμενο λιμάνι:  " Το ψέμα έχει κοντά πόδια."

Ο σχεδιαστής μιας, εκ των τριων προτάσεων για το λιμάνι της Καρπάθου, κ. Ντίνος Καραξής, έστειλε στα Καρπαθιακά Νέα την άποψη του έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Καρπάθου κ. Νισύριου:

Ο κ. Δήμαρχος συνεχίζει να μας εμπαίζει με τις δηλώσεις του για ό,τι αφορά εις το λιμάνι Καρπάθου. Τον διαψεύδω κατηγορηματικά και τον καθιστώ υπεύθυνο για την εξαφάνιση και απόκρυψη της κατατεθείσης προτάσεώς μου με αριθ. πρωτ. 6500/9/9/2019 όπως πολλάκις έχω δηλώσει.

Ο κ. Δήμαρχος, ως φαίνεται, ανέκρουσε πρύμναν όταν απέρριπτε την πρόταση του κ. Γιαμίν με το υπ’αριθμ. 5472/31/7/2020 προς το Υ. Ε. Ν Τότε δήλωνε μετ’ επιμονής εις πάντες ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθεί την κατεδάφιση (μέρους) του υπάρχοντος λιμενοβραχίονα. Όταν τελικά η Ε.Σ.Α.Λ ενέκρινε την πρότασή μας με κοστολόγηση μάλιστα του έργου 14.500.000 ευρώ απορρίπτοντας τις άλλες δύο προτάσεις κ. Γιαμιν και Λιμ. Ταμ. (κ. Κανάκη) ο κ. Δήμαρχος διατυμπάνισε κομπορρήμων την επιτυχίαν αυτή, αρνούμενος συστηματικά να την ανακοινώσει. Εάν τα ανωτέρω είναι ψευδή προκαλώ τον Δήμαρχο, επί τέλους, να λάβει την πρέπουσα θέση ενημερώνοντας ως οφείλει τους δημότες. ” Το ψέμα έχει κοντά πόδια.”