Ευχάριστα νέα για το Νοσοκομείο Καρπάθου! Ήρθε ο διορισμός της ανασθησιολόγου Στέλλας Κοντογιαννοπούλου

Ευχάριστα νέα για το Νοσοκομείο Καρπάθου! Ήρθε ο διορισμός της ανασθησιολόγου Στέλλας Κοντογιαννοπούλου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον διορισμό της Δρ Στέλλας Κοντογιαννοπούλου με την ειδικότητα της, ως Διευθύντρια Αναισθησιολογίας του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Καρπάθου!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευχάριστο νέο, αφού η έμπειρη  γιατρός κα Κοντογιαννοπούλου, εργάζεται σχεδόν από την αρχή στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου,  ωστόσο ως ιδιώτης γιατρός και σε όλες τις κρίσιμες ιατρικές στιγμές του Νοσοκομείου ήταν μέχρι σήμερα παρούσα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την εξαιρετικά κρίσιμη ειδικότητα της, από την πρώτη στιγμή, δίνει τις γνώσεις και προσφέρει την εμπειρία της στην Κάρπαθο. Ωστόσο με τον διορισμό θα είναι πιο εύκολο για εκείνη να κινείται γρηγορότερα στα γρανάζια της υγείας.

Η απόφαση της αναισθησιολόγου, κας Στέλλας Κοντογιαννοπούλου, να έρθει και να προσφέρει τις γνώσεις και τη μεγάλη εμπειρία της στην Κάρπαθο δεν είναι καθόλου τυχαία.

Η κα Κοντογιανοπούλου επισκέπτεται το νησί μαζί με την οικογένεια της εδώ και 20 χρόνια! Αγαπά την Κάρπαθο, έχει πολλούς και σταθερούς φίλους. Πρόκειται για «μάχιμη» αναισθησιολόγο, αφού έχει περάσει από το Κρατικό Νικαίας ως Επιμελήτρια, από το Θριάσιο, επίσης ως Διευθύντρια ΕΣΥ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική Αναισθησιολογίας, Π.Γ.Ν. «Αττικόν».

Η αναισθησιολόγος Στέλλα Κοντογιαννοπούλου με τη φίλη της Μαριάννα Βιτωρούλη

Έχει κάνει στην Γερμανία ειδικότητα παιδοαναισθησιολόγου και έχει εργαστεί εκεί για έξι χρόνια. Επέλεξε την Κάρπαθο για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε έναν τόπο που αγαπά και επιθυμία της είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Νοσοκομείου του νησιού.

14.9.2023

Καρπαθιακά Νέα