Δωρεάν Παρουσία τουριστικών επιχειρήσεων στο επίσημο Application του Ε.Ο.Τ

Δωρεάν Παρουσία τουριστικών επιχειρήσεων  στο επίσημο Application του Ε.Ο.Τ

Το Visit Greece App αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του ΕΟΤ από το Μάιο του 2020.

Ο χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεται να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν σε όλη την επικράτεια.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις κάθε προορισμού είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του. Για το λόγο αυτό, ενθαρρύνουμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της Καρπάθου  να κάνουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα: https://visitgreeceapp.com.

 Οι επιχειρήσεις προβάλλονται δωρεάν μέσα από την εφαρμογή του Visit Greece παρέχοντας τις βασικές παροχές της επιχείρησής τους προς τους ταξιδιώτες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΜ. ΝΙΣΥΡΙΟΣ