Πρόσφατες δράσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου Αρκάσας

Πρόσφατες δράσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου Αρκάσας

Αγαπητοί γονείς, συγχωριανοί & φίλοι του σχολείου της Αρκάσας,

με μεγάλη υπερηφάνια & χαρά σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες εργασίες τις οποίες πραγματοποίησε το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας!

Η διετής θητεία ολοκληρώνεται με τις εξής δράσεις:

-εγκαταστάθηκε μια νέα πόρτα στην περίφραξη του σχολείου μας, φτιαγμένη από πολύχρωμα μολύβια!

-επετεύχθη η προσθήκη ενός σκίαστρου κάλυψης 28 τ.μ σε τμήμα του προαύλιου χώρου του σχολείου μας!

-επιπλέον, εγκαταστάθηκαν δύο νέες βρύσες & τοποθετήθηκαν τρία τραπεζοπαγκάκια πικ-νικ!

Στο εξής, τόσο τα παιδιά όσο & οι εκπαιδευτικοί μας, θα μπορούν να προστατεύονται από τις υψηλές θερμοκρασίες & να έχουν έναν κατάλληλο χώρο για να κάθονται άνετα, να γευματίζουν, να συζητούν και να ονειρεύονται!

Για να τα καταφέρουμε όλα αυτά, είχαμε στο πλευρό μας ένα σύνολο ανθρώπων, στους οποίους θέλουμε να απευθύνουμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ”!

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Manny Nikolaidis και την Angie Houvardas Nikolaidis, που προθυμοποιήθηκαν αμέσως να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος για το σκέπαστρο & τα τραπεζοπαγκάκια πικ-νικ.

Ο μοναδικός όρος που τέθηκε από πλευράς τους ήταν αυτή η συνεισφορά τους σε καμία περίπτωση να μην ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (λόγω της υποψηφιότητας της δωρήτριας), αλλά μετά το πέρας αυτής. Η επιθυμία τους τους τιμά και έγινε απόλυτα σεβαστή από τα μέλη του Δ.Σ.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καρπάθου Manolis Paragyios και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αρκάσας Μηνά Χουβαρδά Τοπική Κοινότητα Αρκασας, για την αμέριστη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τον Μανώλη Αθηναίο Μανωλης Αθηναιος, ο οποίος τοποθέτησε τις δύο νέες βρύσες του σχολείου μας χωρίς να δεχθεί καμία αμοιβή.

Ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Όταν εργαζόμαστε μεθοδικά για αυτό & βρίσκουμε συνοδοιπόρους που στέκονται στο πλευρό μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

15.11.2023

Καρπαθιακά Νέα