Έφυγε ο Γιώργος Νιωτής. Η νεκρώσιμη ακολουθία την Πέμπτη 29 Ιουνίου στην Αγία Τριάδα του New Jersey

Έφυγε ο Γιώργος Νιωτής. Η νεκρώσιμη ακολουθία την  Πέμπτη 29 Ιουνίου στην Αγία Τριάδα του New Jersey

Ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς, αδερφός και φίλος, Γιώργος Νιώτης, πέθανε ειρηνικά στις 24 Ιουνίου 2023 στο σπίτι του στο Roselle Park του New Jersey.

Ο Γιώργος Νιωτής (1942-2023) ήταν εδώ και καιρό κάτοικος του Roselle Park, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάρπαθο. Πολλοί θυμούνται τον Γιώργο από το Midas Touch Diner στη λεωφόρο Westfield όπου ήταν ιδιοκτήτης μαζί με τον αδελφό του Μάνι Νιώτη και τον ξάδερφό του Νίκο Ασπρομάτη.

Ο Γιώργος καταγόταν από οικογένεια ψαράδων και του άρεσε πολύ το ψάρεμα. Του άρεσε να περνά χρόνο στον κήπο του, να μαγειρεύει τα αγαπημένα του γεύματα για την οικογένεια και τους φίλους του και να διασκεδάζει στο σπίτι του στο Roselle Park.

Ο Γιώργος ζούσε από την αγαπημένη του σύζυγο Ασημίνα Νιώτη τον γιο του Μιχαήλ Νιώτη, τη σύζυγός του Γεωργία Νιώτη και ο γιος τους, Γιάννης Νιώτης. Η κόρη του Χρύσα Ρεντούλη, ο σύζυγός της Ντίνος Ρεντούλης και τα τρία τους παιδιά Γεωργία, Νικόλαος και Γιώργος Ρεντούλης. τα αδέρφια του Άννα Κασσιώτη, Βασίλη Νιώτη, Κούλα Κοντού και Τζίμυ Νιώτη και τις οικογένειές τους. Ο Γιώργος έχει επίσης πολλά αγαπημένα ξαδέρφια, ανίψια, ανιψιούς και φίλους του.

Μια επίσκεψη για τον George θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 από τις 4:00 μ.μ. έως τις 21:00 στο McCracken Funeral Home, 1500 Morris Ave, Union, NJ 07083.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στις 11:00 π.μ. στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, 250 Gallows Hill Road, Westfield, NJ 07090.

27.6.2023

Καρπαθιακά Νέα