Ευχές από τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ! Η ιστορία της ΗΒΗΣ ελπίδα και χαρά για τις γιορτές

Ευχές από τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ! Η ιστορία της ΗΒΗΣ ελπίδα και χαρά για τις γιορτές

Οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς και στα ζωάκια όλου του κόσμου Χρόνια πολλά με αγάπη, υγεία, ευτυχία και ειρήνη ανάμεσα μας!

Φέτος επιλέγουμε τις ευχές μας να τις συνοδεύσει η ιστορία υιοθεσίας της Ήβης! ❤

Η Ήβη ήταν περίπου δύο χρονών όταν βρέθηκε να περιφέρεται στη Αμμοπή, φοβισμένη, άρρωστη και πολύ αδύνατη.

Ο Γιάννης Χαλκίας την τάιζε και ζήτησε βοήθεια. Εμείς ανταποκριθήκαμε για άλλη μια φορά και την διασώσαμε. Τις κάναμε εξετάσεις αίματος, βγήκε θετική σε ερλιχίωση. Τις κάναμε την θεραπεία της, τα εμβόλια της, την αποπαρασίτωση της, την στειρώσαμε και την φιλοξενήσαμε. Με βάρδιες την κάναμε τις βόλτες της, όποτε μπορούσε ο κάθε εθελοντής μας με κρύο και με ζέστη.

Η Ήβη ήταν το πιο καλόχαρο πλάσμα του κόσμου!

Γλυκιά σαν μέλι και τρυφερή, όλοι όσοι την γνωρίσαμε την αγαπήσαμε πολύ.

Και περνούσαν οι μήνες όσο κανείς δεν έδειχνε ενδιαφέρον να την υιοθετήσει. Και εκείνη στεναχωριόταν πολύ και έμεις ακόμα περισσότερο.

Μα αφού τίποτα δεν της έλειπε, γιατί δεν είχε βρεθεί ακόμα ανθρωπος να την προσέξει; Ίσως επειδή ήταν μεγαλόσωμη και δεν ήταν πιά κουτάβι;

Όχι, ήταν επειδή το πεπρωμένο της ήταν η Annamaia και η οικογένεια της.

Η Svenja μας, εκανε μεγάλο αγώνα για να βρεθεί μια αξιόλογη οικογένεια και τότε εμφανίστηκε η Annamaia. Κυριολεκτικά την λάτρεψε πριν ακόμα την δει απο κοντά.

Και τότε αρχίσαμε να ζητάμε συνοδούς.

Μία γυναίκα άγνωστη σε όλους μας, η Κία αμέσως προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο εξωτερικό ενώ από την Κάρπαθο στην Αθήνα την μετέφερε ο Λεωνίδας❤️

Δυο μέρες πριν ταξιδέψει για την Γερμανία και ενώ η Ήβη είχε φτάσει στην Αθήνα, το επαγγελματικό ταξίδι της Κία αναπάντεχα ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας!

Ξέρετε τι έκανε η κυρία που υιοθέτησε την Ήβη μόλις το έμαθε;

Πήρε την ίδια μέρα το πρώτο αεροπλάνο από την Γερμανία και ήρθε στην Ελλάδα, πήρε το κορίτσι της και επέστρεψε αυθημερόν!❤️