Καλή και Ευλογημένη Χρονιά απο τον Γυναικείο Σύλλογο Σπόων "Η Πρόοδος"

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά απο τον Γυναικείο Σύλλογο Σπόων "Η Πρόοδος"

 

Αγαπητοί Χωριανοί,

Με την Έναρξη της Νεας Χρονιάς 2023 ευχόμαστε σε όλους τους απανταχού χωριανούς μας και συμπατριώτες μας Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και ευμερία στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Mε μεγάλη επιτυχία γιορτάσαμε στο Μέγαρο του χωριού μας την Νέα Χρονιά με την παρουσία των χωριανών μας. Προσφέρθηκε ωραίο γεύμα, έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασσιλόπιτας και η λαχειοφόρος έγινε και κέρδισαν οι χωριανοι μας τά διάφορα δωρα που κληρώθηκαν.

Πάνω απ’όλά βρεθήκαμε, μηλήσαμε, γελάσαμε και αλληλοευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο και αυτο ήταν το καλύτερο απ’όλα. Τραγουδήσαμε τα κάλαντα όλοι μαζί ακολουθούσαν και τα παιδιά μας. Ζεστασιά και αγάπη τριγύριζε στα πρόσωπα όλον μας και προπαντώς τα παιδάκια μας .

Ευελπιστούμε να ειναι μία διμιουργική χρονιά για ολους και για τον συλλογο μας και θέλουμε να σας ευχαριστίσουμε όλους και όλες διότι με την στίριξη και συμμετοχή σας ολο τον χρόνο διμιουργούντε αυτές οι εκδηλώσεις.

Ευελπιστούμε στην συνεχή συμμετοχή σας καθ’όλο τον χρόνο ώστε οι στόχοι και τα όνειρα του Συλλόγου μας να πραγματοποιηθούν συνολικά.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολες της επιχειρήσεις που πάντα μας στηρίζουνε με το καλύτερο τους τρόπο δίνοντας όμορφα δώρα για την κλήρωση του λαχειοφόρου μας και τα μαγαζιά και όσοι δώρισαν αναιξερώτες τους ευχόμαστε τα καλύτερα στης δουλειές και οικογένειες τους.

Με πολύ εκτιμηση.
Το Δοικ. Συμβούλιο.

Η Πρόεδρος. Η Γραμματέας.
Φανή Μαραγκάκη. Ειρήνη Μενεάκη