Οι ευχές και το μήνυμα της Επάρχου Καλλιόπης Νικολαϊδου για τη νέα χρονιά

Οι ευχές και το μήνυμα της Επάρχου Καλλιόπης Νικολαϊδου για τη νέα χρονιά

 

 

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2020 και καλωσορίζουμε το νέο χρόνο με τη σκέψη πάντα στην προστασία των συνανθρώπων μας. Το 2021 ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες.

Ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν δεν περιμέναμε τόσα πολλά από το νέο χρόνο. Όλοι ελπίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα καταφέρουμε να ανακτήσουμε όλα αυτά που στερηθήκαμε και συνιστούν την καθημερινότητά μας και τον τρόπο ζωής μας.

Για να μετουσιωθεί η ελπίδα σε πραγματικότητα, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τους βασικούς κανόνες προστασίας.

Αυτό το χρόνο εορτάζουμε άλλωστε και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Ας είναι λοιπόν το 2021 σε συμβολικό και ουσιαστικό επίπεδο μια χρονιά ελευθερίας. Τα νησιά μας η Κάρπαθος και η Κάσος δοκιμάστηκαν σκληρά αλλά άντεξαν  διαχειριζόμαστε τις επιπλέον δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία με σύνεση προγραμματισμό και υπευθυνότητα .

Μέσα απ´ την καρδιά μου εύχομαι σε όλους σας ένα ευτυχές νέο έτος, η χρονιά που έρχεται να φέρει ελπίδα, ανασυγκρότηση, δημιουργία και να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για όλους μας.

Στους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και στους όπου γης αποδήμους μας, εύχομαι να είναι προσεκτικοί , να τους έχουμε σύντομα κοντά μας στα πάτρια εδάφη ,για να ανασάνουν:

…πεύκου μυρωδιά και θάλασσας αρμυρά…

Αποχαιρετώντας το 2020 ας αφήσουμε στο παρελθόν ότι μας θλίβει και ας κρατήσουμε μόνο τις  όμορφες στιγμές…

Υγεία  και προκοπή σε όλους    Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά!!!