Εκδηλώσεις προς τιμή Αλέξανδρου Γεωργιάδη. Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, η παιδική ζωγραφική

Εκδηλώσεις προς τιμή Αλέξανδρου Γεωργιάδη. Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, η παιδική ζωγραφική

Οι εκδηλώσεις προς τιμή του συγχωριανού μας, Αλέξανδρου Γεωργιάδη, ξεκίνησαν και ήδη ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, που ήταν παιδική ζωγραφική εμπνεόμενη από την ιστορία του Γεωργιάδη.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν:

α)  το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπάθου με τους δασκάλους  Ελένη Φελουζή, Γιώργο Αργυρόπουλο και Κωνσταντίνο Κωνσταντάρο και την επικουρία του Διευθυντή τους, Γιώργου Μάρκου.

β)  τα παιδιά του Όθους, τα οποία αφού άκουσαν ένα παραμύθι για τον Πόλεμο και τη Ειρήνη από τη δασκάλα Ζωή Παπακώστα, στη συνέχεια το συνέδεσαν με τη ζωή του Αλέξανδρου Γεωργιάδη και μετά ζωγράφισαν αυτό που εμπνεύστηκαν.

Ως επιτροπή οργάνωσης των εκδηλώσεων θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω που ενστερνίστηκαν τον σκοπό μας  και με τη σειρά τους ενέπνευσαν τα παιδιά.

Στις δημιουργίες τους ήταν εμφανή τα μηνύματα της Ειρήνης και της ιδιαίτερης προσωπικότητας του Αλέξανδρου Γεωργιάδη. Κατά τις ημέρες των εκδηλώσεων, θα απονεμηθούν έπαινοι συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29.7.2022