ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Ενημέρωση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στα ΠΗΓΑΔΙΑ Καρπάθου!

ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Ενημέρωση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στα ΠΗΓΑΔΙΑ Καρπάθου!

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Φιλοζωίας δεχθηκαμε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση τής κυρίας Καλλιόπης Ιωαννίδου και τού 2ου Δημοτικού Σχολείου Πηγάδιων Καρπάθου για την ενημέρωση τών παιδιών με θέμα τα αδέσποτα ζώα στο νησί μας, τη σωστή και υπεύθυνη αντιμετώπιση αυτών, τι σημαίνει φιλοζωία, τι σημαίνει εθελοντισμός και πώς θα πρέπει να φροντίζουμε, να σεβόμαστε, να αγαπάμε και να βοηθάμε τα ζώα.

Μαζί μας είχαμε ένα από τα υπέροχα σκυλιά πού έχουμε διασώσει και φιλοξενούμε, την Λίζα μας, η οποία απόλαυσε με μεγάλη χαρά τα χάδια και την αγάπη τών παιδιών!

Τα παιδιά αλλά και οι δάσκαλοι μας έκαναν πολλές ερωτήσεις και αυτό δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον να μάθουν και να συνεισφέρουν και εκείνοι στο έργο τής φιλοζωικής!!!

Τα παιδιά μας υποσχέθηκαν ότι σήμερα όταν γυρίσουν σπίτι θα βάλουν ένα μπολακι νερό έξω από το σπίτι τούς για τα ζωάκια.

Με μικρά βήματα γίνονται τα τεράστια άλματα!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρόσκληση και όπως σάς υποσχέθηκαμε σύντομα θα ξανά βρεθούμε κοντά σάς για να συνεχίσουμε να ευαισθητοποιούμε τη νέα γενιά και να ενημερώνουμε για τίς εθελοντικές μας δράσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης τών αδέσποτων ζώων καθώς ο αγώνας αυτός είναι καθημερινός και τρόπος ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά την πανελλήνια Ομοσπονδία Νεμεσις στην οποία οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου είμαστε μέλη για το υλικό πού μας παρείχε και για το συνεχές έργο τής.

Είμαστε περήφανοι και έχουμε τίς ελπίδες μας στην νέα γενιά και στους εκπαιδευτικούς στο νησί μας!

Δελτίο τύπου

4.4.2024

Καρπαθιακά Νέα