π. Επιφάνιος: ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΚΑΛΩ  όλους όσοι έχουν τα σχετικά στοιχεία να προσφύγουν στην δικαιοσύνη

π. Επιφάνιος: ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΚΑΛΩ   όλους όσοι έχουν τα σχετικά στοιχεία να προσφύγουν στην δικαιοσύνη

Με ανάρτηση του ο π. Πρωτοσύγκελος Καρπάθου Κάσου π.Επιφανιος αναφέρετε σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες με θέμα την κυρά Παναγιά.

“Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ κάποιους θιασώτες της Σχολής Γκεμπελς («η τέχνη του πολεμείν έστιν η πονηρία» « κατηγορείτε κατηγορείτε στο τέλος κάτι θα μείνει») και εισαγγελείς του πληκτρολογίου , να εκσφενδονίζουν ύβρεις, κατηγορίες υπόνοιες ποινικών αδικημάτων και άλλα τέτοια εναντίον μου .

Όπως δήλωσα και στην προϊσταμένη μου αρχή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ – ΠΡΟΚΑΛΩ

όλους όσοι έχουν τα σχετικά στοιχεία να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για να αποδείξουν όλα όσα ισχυρίζονται.

Και μην ξεχνάτε το τεκμήριο της αθωότητας (Ως τεκμήριο αθωότητας νοείται η νομική αρχή σύμφωνα με την οποία κάθε άτομο που κατηγορείται για οποιοδήποτε έγκλημα θεωρείται αθώο έως ότου αποδειχθεί η ενοχή του).

Επίσης να δηλώσω ότι το πόθεν εσχες μου και όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία μου είναι προς έλεγχο απο οποιοδήποτε δικαστήριο.

Στα 20 χρόνια της ιερατικης μου διακονίας , έχω διαχειριστεί ως πρόεδρος Εκκλ. Επιτροπών χιλιάδες ευρώ , τα παντα με διαφάνεια κ δεν επιτρέπω σε κανέναν να εκσφενδονισει έστω και μια λέξη για «φαγοπότι» . Ας ρωτήσετε όλους τους επαγγελματίες με του οποίους σαν πρόεδρος Εκκλ. Επιτροπών είχα συναλλαγές .

Εξάλλου πως είναι δυνατόν εγω που κληρονόμησα « δυο τενεκέδες χρυσές λίρες» (κατά δημόσια δήλωση αξιωματούχου για το πρόσωπο μου) να λιμπίστηκα (λιμπίζομαι =ορέγομαι, επιθυμώ, λαχταρώ) ξένα χρήματα ;;;;;

Ιδού λοιπόν ……buyurun efendim”.

20.2.2024

Καρπαθιακα Νέα