Στην επισκευή του συνόλου των οχημάτων προχωρά ο Δήμος Καρπάθου

Στην επισκευή του συνόλου των οχημάτων προχωρά ο Δήμος Καρπάθου

 

Μια από τις πρώτες κινήσεις της συνεργασίας των τριών παρατάξεων είναι και η φροντίδα του συνόλου του στόλου των αυτοκινήτων που ανήκουν στο Δήμο Καρπάθου. Ο Δήμαρχος κ. Ι. Νισύριος προχώρησε στην απευθείας ανάθεση 36.691,60 ευρώ στον κ. Ιωάννη Σακελλάκη και αφορά την Συντήρηση και Επισκευή Οχημάτων και Μηχανημάτων Δήμου Καρπάθου έτους 2021.

Επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βασιλαράκη ο οποίος ανέφερε ότι «παρέλαβα έναν στόλο διαλυμένο. Δεν είναι υπερβολή, υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στα οχήματα του δήμου και χρειάζονται επισκευή. Η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο κ. Νισύριο σε αυτό το θέμα είναι εξαιρετική και είμαστε στην διαδικασία να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Μάλιστα η συνεργασία μας με ντόπιο συνεργείο δίνει άμεσα και ταχύτατα λύσεις στα όποια θέματα-προβλήματα αντιμετωπίζουν τα οχήματα. Δε γίνεται, δεν έχει καμιά λογική, να έχουμε χαλασμένο στόλο».

Μάλιστα ο κ. Βασιλαράκης ανέφερε χαρακτηριστικά και την περίπτωση φορτηγού που ήταν επισκευασμένο στην Αθήνα και το συνεργείο περίμενε τα χρήματα του. Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, το λόγο για τον οποίο μέχρι σήμερα αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονται εκτός λειτουργίας χωρίς συντήρηση και δίχως επισκευή.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για δέσμευση ποσού 36.691,60€ είναι σε βάρος του Κ.Α. 30.6264 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ενώ η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται έως 31/12/2021.