Επιτυχόντες Κασιώτες στα ΑΕΙ και Δημόσια ΙΕΚ

Επιτυχόντες Κασιώτες στα ΑΕΙ και Δημόσια ΙΕΚ

 

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στα Δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα εισήχθησαν οι παρακάτω απόφοιτοι του Λυκείου της Η.Ν Κάσου :

Ιερομονάχου Ηρωδία Αεροδιαστημικής επιστήμης και τεχνολογίας Εύβοιας (Χαλκίδα).

Λαγουδάκη Παρασκευή Φιλοσοφικών και κοινωνικών σπουδών Ρέθυμνο.

Μηνάς Κ. Μηνάς Σχολή Μηχανικών ΑΕΝ (Ασπρόπυργο).

 

Σάλα Ιουλία Ψυχολογίας Ρεθύμνου.

Λαγουδάκης Αντώνης στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα τουρισμού

( Ηράκλειο- Κρήτης ) .

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτoς απευθυνόμενος στους νεοεισαχθέντες στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα ανέφερε τα παρακάτω :

 

« Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στους αποφοίτους του Λυκείου της Η.Ν. Κάσου όσο και σε όλους τους νέους Κασιώτες και τις Κασιώτισσες από όποια μεριά της Ελλάδας και αν βρίσκονται, που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ίδιους, στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν για την επιτυχία τους αυτή. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στην φοιτητική πλέον ζωή τους .

Στους απόφοιτους που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον στόχο τους αυτή την χρονιά επίσης εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην πορεία της ζωή τους με την προτροπή να συνεχίσουν να διεκδικούν τα όνειρα τους με νέες προσπάθειες ώσπου να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους που οι ίδιοι επιθυμούν .

Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία σε όλους ! ».

03/08/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ