Επιχείρηση "σκούπα", παρκαρισμένων οχημάτων στα Πηγάδια από την Αστυνομία

Επιχείρηση "σκούπα", παρκαρισμένων οχημάτων στα Πηγάδια από την Αστυνομία

Παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό ο διοικητής του ΑΤ Καρπάθου φαίνεται πως ξεκινά μια προσπάθεια να βάλει σε τάξη το χάος με τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας του νησιού.

Χτες, Πέμπτη 12 Μαίου 2022, τρια περιπολικά με δύναμη από το Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου βγήκαν και σάρωσαν τον παραλιακό αλλά και την κεντρική εμπορική αρτηρία. Έκοψαν κλήσεις στους παραβάτες και σε κάποιες περιπτώσεις αφαίρεσαν πινακίδες.

Μια ανάσα από την καλοκαιρινή σεζόν κι όλοι μας έχουμε μνήμες από την κατάσταση που επικρατεί στους δυο δρόμους τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα το θέμα απασχολεί ακόμη και την Πυροσβεστική, αφού τα μεγάλα οχήματα της δεν έχουν δυνατότητα διέλευσης όταν παρκάρουν δεξιά και αριστερά της κεντρικής οδού. Περιμένουμε λοιπόν, όπως ήδη συζητήθηκε στη συνεδρίαση του τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας το θέμα να είναο ψηλά στην ατζέντα του ερχόμενου δημοτικού συμβουλίου.

Να αναφέρουμε πάντως ότι ο δήμος παρά το ότι έχει προμηθευτεί μπάρες για να κλείνουν οι πεζόδρομοι, άγνωστο γιατί, μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει στην τοποθέτηση τους. Οι μπάρες παραμένουν στις αποθήκες του δήμου!