Έργα αξίας 6.000 ευρώ από τον Δήμαρχο Καρπάθου στη μνήμη του αδελφού του

Έργα αξίας 6.000 ευρώ από τον Δήμαρχο Καρπάθου στη μνήμη του αδελφού του

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρπάθου, 16/7/2021, αποφασίστηκε ομόφωνα η αποδοχή των δωρεών του Δημάρχου κ. Νισύριου.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου Ιωάννης Θεμ. Νισύριος, πρόσφερε  τα παρακάτω έργα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ εις μνήμη του αδελφού του Γεωργίου Θεμ. Νισύριου:

• Τοποθέτηση συμπληρωματικών κιγκλιδωμάτων στην τοπική κοινότητα Απερίου και συγκεκριμένα στο Άνω Απέρι αξίας 1.000€ (συμπ. ΦΠΑ 24%).

• Τοποθέτηση συμπληρωματικών κιγκλιδωμάτων στην τοπική κοινότητα Βωλάδας αξίας 2.500€ (συμπ. ΦΠΑ 24%).

• Τοποθέτηση ανοξείδωτων κιγκλιδωμάτων θαλάσσης 23μέτρα μήκος για το Τουριστικό Περίπτερο Πηγαδίων Καρπάθου, αξίας 2.500€ (συμπ. ΦΠΑ 24%). Εισηγούμαι Την αποδοχή της παραπάνω δωρεάς από την Οικον. Επιτροπή του Δήμου Καρπάθου.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Νικόλαος Σπανός ανέφερε ότι ο κ. Δήμαρχος θα έπρεπε να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό του Δήμου και να γίνει αποδοχή είτε από την Οικονομική Επιτροπή είτε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Εν συνεχεία η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αφού συντάξει τεχνική έκθεση και γνωμοδοτήσει ότι χρήζει ανάγκης το συγκεκριμένο έργο και να προχωρήσει στην εκτέλεση του. Ανέφερε ότι θα το ψηφίσει αλλά την επόμενη φορά να γίνει σύμφωνα με τον νόμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Νισύριος στα δημοτικά συμβούλια έχει επαναλάβει μια προεκλογική δέσμευση του ότι με τον μισθό του θα γίνονται έργα στα χωριά του νησιού.