Περίπατος στα Πηγάδια για καλό σκοπό από τους Εθελοντές Αιμοδότες

Περίπατος στα Πηγάδια για καλό σκοπό από τους Εθελοντές Αιμοδότες

Το Greece Race for the Cure®, ο αγώνας δρόμου και περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποιείται από το 2009, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», φέτος, αλλάζει μορφή, αλλά όχι τον χαρακτήρα και την ουσία του.

Στις 25, 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020, σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε, μπορείτε να συμμετάσχετε στο digitalRace for the Cure®, το μεγαλύτερο διαδικτυακό, αθλητικό event, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Η ελληνική διοργάνωση αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® ανάμεσα σε 150 σε ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και η Κάρπαθος μέσω του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών!

Πρόκειται να διοργανωθεί ένας περίπατος 3χλμ στα Πηγάδια Καρπάθου, πάντα κρατώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις και κανόνες υγιεινής, λόγω covid-19.

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της Ομάδας μας και να περπατήσει μαζί μας στον αγώνα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, αρκεί να μπει στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: 318A33F7