ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Φονιάς δηλητηρίασε και σκότωσε δεσποζόμενο σκύλο στη ΒΩΛΑΔΑ

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Φονιάς δηλητηρίασε και σκότωσε δεσποζόμενο σκύλο στη ΒΩΛΑΔΑ

Φαίνεται πως το πνεύμα των Χριστουγέννων κάποιους δεν πρόκειται να τους επισκεφθεί αλλά βέβαια δεν τους καίγεται καρφί και πρόκειται για σκληρές παραβατικές περιπτώσεις. Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό ανείπωτης βίας κατά των ζώων το οποίο σημειώθηκε αυτές τις ημέρες στην Κάρπαθο και πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό χωριό του νησιού Βωλάδα.

Η υπόθεση αφορά ένα πανέμορφο δεσποζόμενο λυκόσκυλο, ηλικίας σχεδόν 2 ετών, στο οποίο άγνωστος έδωσε δηλητήριο, τη γνωστή φόλα, έτσι το δύστυχο σκυλί έπειτα από 3 ημέρες αφόρητων πόνων κατέληξε στο κτηνιατρείο που το είχαν μεταφέρει άμεσα οι οικείοι του με την ελπίδα να το σώσουν.

Όπως αναφέρουν στα Καρπαθιακά Νέα οι ιδιοκτήτες του γλυκού ΡΟΚΥ, το ζώο ζούσε σε ιδιόκτητο χώρο και το περίεργο είναι ότι τα κοντινά σπίτια  δεν κατοικούνται τον χειμώνα. Πικραμένοι για την απώλεια, οι ιδιοκτήτες του ΡΟΚΥ απορούν και προβληματίζονται, ποιος-οι, ένιωθαν απειλή από τον σκύλο που ήταν και δεμένος και δεν ενοχλούσε κανέναν; Ποιος θα μπορούσε να σχεδιάσει και να εκτελέσει την δολοφονία του και γιατί;

Κάποιος ανώμαλος δολοφόνος μπήκε παράνομα στον χώρο πίσω από το σπίτι που ζούσε ο ΡΟΚΥ, του έδωσε δηλητηριασμένο φαγητό και πέτυχε τον στόχο του. Ο σκύλος κατέληξε χθες Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2023.

Σε ανάρτηση οι ιδιοκτήτες του ΡΟΚΥ γράφουν:

«Αλίμονο σε σένα…..δεν σεβάστηκες γιορτινές μέρες που γεννήθηκε ο Χριστός!!!!

Και πήρες μια ζωή!!!

Τι να σεβαστείς παλιοτομαρο αυτές είναι οι αρχές που πήρες απ την οικογένεια σου !!!!

Ο σκύλος είχε ψυχή….εσύ δεν έχεις!!!

Θα περιμένω την θεια δική να τιμωρηθείς περνούν οι ώρες και δεν το πιστεύω…

Σε πείραξε?

Όχι βέβαια…

Κακός άνθρωπος είσαι…….και ένας κακός άνθρωπος καλό δεν βλέπει….

Να το ξέρεις είμαι εδώ….»

 

Να υπενθυμίσουμε ότι στην Κάρπαθο έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά σκληρής βίας απέναντι στα τετράποδα συντροφιάς που μέχρι σήμερα δεν έχουν εξιχνιαστεί με τους δολοφόνους να παραμένουν άγνωστοι.

24.12.2023

Καρπαθιακά Νέα