Έρχεται το foodaroundgreece.gr! Ο οδηγός φαγητού της Γεωργίας Διαμαντέα

Έρχεται το foodaroundgreece.gr! Ο οδηγός φαγητού της Γεωργίας Διαμαντέα

 

Η Γεωργία Διαμαντέα συνεχίζει την προσπάθεια στο χώρο της μαγειρικής! Αυτή τη φορά προχωρά με τη δημιουργία ιστοσελίδας μέσω της οποίας θα μας δίνει συμβουλές μαγειρικής παράλληλα θα μας προτείνει και εστιατόρια σε Αθήνα, Κάρπαθο και Ρόδο που αξίζει να επισκεφθούμε και να δοκιμάσουμε τις προτάσεις τους.

Μεγάλωσε στο Φοινίκι της Αρκάσας, με καταγωγή από την Ρόδο και δεν κρύβει την αδυναμία της στην Κάρπαθο. Η ίδια μας είχε πει ότι  «η αγάπη μου και η ενασχόληση μου με την υγιεινή διατροφή ήταν το κίνητρο για να ανακαλύψω και να ασχοληθώ με την Vegan μαγειρική. Αγαπάω παρά πολύ το νόστιμο και ποιοτικό φαγητό, με αγνές πρώτες ύλες και δεν μου αρέσουν καθόλου τα «βαριά» φαγητά. Με το να βάζεις πολλά λιπαρά και τροφές που έχουν ήδη έντονη γεύση ή και ενισχυτικά στο φαγητό σου, προφανώς και θα βγει νόστιμο. Για μένα όμως η πραγματική τέχνη είναι να δημιουργήσεις εσύ την γεύση, χωρίς να υποβιβάσεις την ποιότητα.»

Η σελίδα έχει το όνομα foodaroundgreece.gr και φιλοδοξεί να γίνει ένας οδηγός φαγητού για τους αναγνώστες της!

Εμείς από εδώ, τα Καρπαθιακά Νέα, ευχόμαστε ναχει καλό ταξίδι στον ψηφιακό κόσμο και με κάθε ευκαιρία θα ακολουθούμε τη συμβουλές της!