Γιώργος Μελισσανίδης – Σίσσυ Κωνσταντινίδου: Γάμος πολλών… καρατίων με άρωμα Καρπάθου – Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι

Γιώργος Μελισσανίδης – Σίσσυ Κωνσταντινίδου: Γάμος πολλών… καρατίων με άρωμα Καρπάθου – Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου ο εφοπλιστής Γιώργος Μελισσανίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σίσσυ Κωνσταντινίδη, με δύο κουμπάρους, μία εκ των οποίων ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, στενή φίλη του γαμπρού. 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από δύο χρόνια σχέσης στο Πόρτο Ράφτη, σε ένα αρχοντικό της Αττικής.

Πατέρας του Γιώργου Μελισσανίδη είναι ο εφοπλιστής Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και η μητέρα του είναι η γοητευτική και πολύ αγαπητή σε όλους Τζένη Μελισσανίδη.

Από την άλλη, ο πατέρας της νύφης είναι ο διεθνούς φήμης χειρουργός Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, με καταγωγή από την Κάρπαθο, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας ρομποτικής χειρουργικής, βραβευθείς ως ο κορυφαίος στον κόσμο γενικός χειρουργός στη ρομποτική χειρουργική από την Intuitive Surgical.

Η νύφη, Σίσσυ Κωνσταντινίδη, είναι Κλινικός Φαρμακοποιός αλλά και Υπεύθυνη Τμήματος Κλινικής Φαρμακευτικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Το παρών στο γάμο των δυο νέων έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz όπως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη αλλά και ο Δημήτρης Φιντιρίκος με την Κατερίνα Δαλάκα. Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άννα Βίσση.

πηγή okmag.gr